HA EN SKÖN HÖST TROTS HÖSTDEPP!

Vi satt och pratade några polare och jag ,blandannat Emelie Wiktoren, och kom fram till några bra tips i höstmörkret som kommer nu, tadel av dem! ;)

1. Utnyttja soltimmarna
Ta en promenad på lunchen medan det fortfarande är ljust ute och njut av höstens alla vackra färger. Frisk luft piggar dessutom upp och vi behöver lite solljus för att inte bli deppiga.

2. Höstmysigt hemma
Utnyttja det som är mysigast med hösten: att få tända ljus, drick te och kura ihop sig under en filt framför en bra film.

3. Unna dig!
Ta hand om dig själv och unna dig kvalitetstid som ett varmt bad, en massage eller ansiktsbehandling.

4. Ät vitaminer
Proppa i dig frukt och vitaminer för att undvika att bli sjuk. Dessutom hjälper du hår, hud och naglar att hålla sig i bra skick!

5. Träna mer
Jag om någon vet att det känns motigt att ta sig till gymmet efter jobbet när det är mörkt. Men att träna gör att du får mer energi, din kropp blir snyggare, du mår bättre och kommer se fräschare och piggare ut.

6. Gör saker
Gör sådant som får dig att bli glad och mår bra. Styr upp en middag med vännerna, gå på bio eller ta en lite shoppingtur.

7. Våga drömma
Planera in en resa, sätt upp ett mål som du vill nå eller våga drömma. Att ha någonting att se fram emot gör att vardagen känns lite lättare.

8. Piffa till
På hösten känner vi oss lätt glåmiga och tråkiga. Investera i ett nytt nagellack eller läppstift i en härlig höstfärg, det kan göra mycket för utseendet och självkänslan.

9. Undvik regn
Få saker kan göra mig så irriterad som ett paraply som blåser sönder för minsta lilla vindpust. Utrusta dig med ett bra paraply, du kommer få mycket användning av det. Välj gärna ett i en rolig färg eller mönster så blir du förhoppningsvis lite glad av att se på det i regnrusket.

2 kommentarer

2 svar till HA EN SKÖN HÖST TROTS HÖSTDEPP!

  1. Linn Isabel skriver:

    bra och smarta tips! :) :) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>