17 ÅR OCH REDAN KALLAD FÖREBILD.

Vad ska jag säga. Ni fyller hela mitt hjärta med glädje och jag blir på många sätt berörd jag läser vad ni skriver till mig. Allt har bara gått så snabbt. Det är en magisk känsla när någon skriver att jag är en förebild!

Ser mig fortfarande som lilla Viktor som alltid skulle tänja på alla gränser och pröva allt jag inte borde. Jag är uppväxt utanför Eskilstuna i en by som heter Stora Sundby, jag har aldrig lagt alla korten på bordet, varför vet jag inte. Det är ingenting jag skäms över, jag är en pojke som växt upp ute på landet, där gräset är grönt och luften är fri. Jag är stolt vart jag kommer ifrån, och jag är stolt över mig själv för att jag alltid har gått min egen väg. Jag gillar att sjunga, eller vänta. Jag älskar att sjunga! Det är något av mina stora intressen här i livet, vet inte om jag berättat så mycket för er om just det, men jag känner en kärlek för musiken. Innan allt det här med att blogga ens varit på tankar i mitt huvud spelade jag hockey i många många år, jag har aldrig varit en stjärna! Men jag gjorde mitt allra bästa, i alla situationer och jag var en fighter! De år var som att leva, bo och andas i en ishockey rink. Om jag inte minns fel så spelade jag i sex år, sex år av lycka, ren vänskap, glädje och många timmars slit. Det fanns lag som var bättre än vi, självklart! Men det fanns nog inget lag som hade den gemenskapen som vi hade, för den gemenskapen vi hade och har än idag, gjorde oss till bra människor.

Jag är inte hel som människa idag, för det kommer ta tid. Jag lever, jag växer, utvecklas och har inte den exakta erfarenheten av livet som jag behöver för att klara mig ännu. Jag är 17 år och får dagligen mail om att jag är en förebild. Kan försöka förtydliga orden för mig själv, jag skulle egentligen behöva en bra egen förebild. Det är så konstigt. Jag älskar mina läsare, jag försöker svara på allting ni skriver, alla bilder ni skickar, alla fina ord som gör mig rörd varje dag. Alla människor som följer, bevakar, gillar, bryr sig om, för alla ni finns där varje dag med mig på något sätt. Min relation till er gör mig knä svag, jag kommer aldrig kunna göra allt rätt, men jag gör alltid mitt bästa för att inspirera på bästa sätt. Nu har jag börjat den här långfredagen bra tillsammans med er! True love

Att vara en förebild för er, är något av det bästa som kan hända en tonårspojke som jag!

28 kommentarer

28 svar till 17 ÅR OCH REDAN KALLAD FÖREBILD.

 1. Ellen skriver:

  Asså du fattar inte hur snygg du ääär!! Helt perfekt kropp, ansiktet, leendet, stilen… Gaaaah!! LOVE. Helt klart förebilden <3

 2. jessica skriver:

  så jävla snygg är du

 3. elin skriver:

  Åherregud! Du är verkligen brutalt jävla snygg! en kille man vill önska sig!!

 4. bitterfittan skriver:

  lagom photoshoppad… du ser ju inte ens ut så i verkligeheten! jag tycker att du borde landa på jorden little man och sluta tro att du är så perfekt och underbar…

 5. Camilla! skriver:

  Håller med Ellen! Jisses vilken kille!
  Ingen är perfekt, men du är då inte långt ifrån..
  Du ser bra ut, är trygg i dig själv & verkar veta vart du vill i livet,
  & du har båda fötterna på jorden! hhiih :D

 6. Hampus Andersson skriver:

  Hejsan Viktor!

  Du är ju bara 17 år, eller bara och bara men du skriver ju på din blogg som om du är ett géni. DU är min förebild Vikor. Jag har aldrig någonsin läst en såhär bra och underbar blogg. Och om jag ska vara ärlig så får jag en jädra massa Tips ifrån dig och din underbara blogg.

  / Mvh Hampus :)

  Kolla gärna in min blogg” http://www.nattstad.se/HampusAndersson, FB: Hampus Andersson :)

 7. William Dahlgren skriver:

  Det var grymt kul att lira hockey med dig!hade bra!lycka till med allt! :)

 8. Rode skriver:

  Och vi är glada för att det finns en Viktor frisk på jorden!:D

 9. Emma skriver:

  när jag läste det här så rös jag Viktor!
  jag är en 14 årig tjej som fyller 15 i agusti, och jag läser inte så många killbloggar, men din följer jag hela tiden!
  du är en så sjukt duktig och klok kille!
  jag ser alla tjejer och hör alla tjejer som pratar om hur snygg du är perfekt osvosv, jag tycker självklart du är jätte snygg ja också! men det var inte utseendet jag fastnade för när jag började läsa din blogg, och då är jag helt ärlig. det var dina ord och åsikter som fick mig och förtsätta läsa, du är så sjukt jävla ball och klok! det är galet viktor! och så dunder fin!

  jag skulle inte alls tacka nej till och lära känna dig och bli riktigt bra vän med dig, för du är så himla duktig och fin så de bara lyser om dig! ohja!! lycka till i livet Viktor, för du kommer komma så långt med den inställningen och sättet du skriver på! du är kababel till massa, ge bara aldrig upp!

  du är grym! puss och ha en sjukt bra dag, för du har precis gjort min dag till en grym!

  pusshej!

  • viktorfrisk skriver:

   andnöd, kan inte sluta le efter något sånt här! älskade kära vän. tack för din otroligt fina kommentar! den värmer så mycket så du kan inte ana!

 10. therese skriver:

  SÅ JÄVLA SNYGG

 11. Josefine skriver:

  Jag håller med Emma till 1000. Ditt inre är så fint, du vågar stå för allt du säger och du vågar stå för vad du tycker och tänker. Det är inte många killar som gör det i din ålder tyvärr, alla ska vara då coola inför sina vänner men gör bara bort sig. Du vågar avstå från saker du inte tycker är rätt och saker du inte vill göra.
  Att läsa din blogg varje dag för mig glad, du skriver så fina och kloka saker, du inspirerar mig till att vilja bli en bättre människa än vad jag är idag, jag vill bättra mig på alla mina fronter!
  Tack för att du gör vad du gör, jag kan inte gå en dag utan att läsa din blogg, du har en så fin insida och verkar vilja allas bästa, det är underbart att läsa om!
  Love

 12. Emilia. skriver:

  Liksom jag hör ca 5 gånger om dagen hur grymt perfekt du är från mina kompisar och jag bor lååångt från dig. Alltså dina inlägg betdyer verkligen något,till skillnad från vissa andra. För mig är du helt grym och du,skriv en bok eller något haha!Och bara så duvet så gör dina ord skillnad och inte bara för mig utan för en jäkla massa andra,sluta aldrig med det du gör.

 13. Nellie skriver:

  Hej viktor!
  När jag läste detta fick jag faktiskt tårar i ögonen!
  Det var så himla fint!
  Shit vad jag skulle vilja vara mer som du Viktor!
  Du är hela tiden dig själv , vilket är så himla bra!
  Jag själv känner att jag inte alltid är mig själv .. Iallafall inte på min blogg.
  Vist jag har en liten blogg men man vill ju ändå alltid göra alla glada och nöjda.
  Jag tycker att det är ganska svårt, men jag vill ju ändå göra dom nöjda och då känns det som att jag inte är mig själv när jag skriver. Men det känns som att du är det hela tiden! Du är en jätte stor förebild!
  När jag läste det här kände jag att jag ska vara mig själv hela tiden!
  Tack så jätte mycket för att du finns här!
  Kramar och pussar // Nellie

 14. Ebba M skriver:

  Du ser glad, lycklig och frisk ut på bilden till vänster. Det borde man se oftare på folk! Tror jag knappt alls har sett en kille på bloggar, facebook osv le stort/skratta på en bild. Förutom du då visserligen :) ALLA borde göra så och få må bra eller hur? Du skriver intressant också, fortsätt så! Du fick mig att må lite bättre från dagens svacka i alla fall :)
  Kram från Ebba

 15. clara skriver:

  Stora sundby? ligger det nära Mora By utanför sundbyholm? :)

 16. rebecca skriver:

  Fan vad underbar du är. 17 år och så klok. Det är få förunnat, det är imponerande. Ta vara på det!

 17. Du er bare helt fantastisk! Flere mennesker burde være slik som deg Viktor! :)

 18. JohannaBrask skriver:

  Men Viktor, du förtjänar att vara en förebild. För du är en BRA förebild. Du har ett stort hjärta, ett fint inre och du har gjort inlägg enbart för att stärka oss tjejer. Hade det funnits lika fina killar som du, överallt i världen, så hade det varit en mycket bättre jord att bo på :)

 19. Linnéa skriver:

  Älskar det du skriver och du är jättesnygg ! Tänk om alla killar skulle vara som dej och säga rakt ut vad dom känner ! Då skulle världen vara perfekt !

 20. Ida-Mari:] skriver:

  du är så vacker, otroligt bra förebild är du också!

 21. Akiita skriver:

  Wow du får så mycket uppmärksamhet men är fortfarande så jordnära, de flesta “toppbloggare” blir bländade av kändiskapet vilket förändrar dom till det sämre, men du verkar så lugn och har verkligen fötterna på jorden… Det är inte konstigt att du kallas för förebild!!

 22. jag är stolt över dig, du har kommit så långt trots att du kommer från vår lilla byhåla ;)
  fortsätt bara med det du gör och låt ingen stoppa dig! dock så kommer du alltid vara som en lillebror
  för mig så du behöver ju inte växa upp så fort ;)

 23. Tina skriver:

  sjukt fin du är när du ler!!

 24. my skriver:

  du ska vara så stolt över dig själv!
  eskils stolthet <3
  fast nu blir de väl stockholms stolthet? haha

 25. elin skriver:

  Du är en bra förebild för väldigt många.
  Alla dina bra och fina texter får en att tänka efter och förstå att man ska vara stolt över sig själv osv..
  de skulle finnas fler som dig viktor, galet bra är du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>