GÅR PÅ ESKILSTUNAS GATOR

Satan i gatan vad kallt det är ute, väntar på min vinterjacka just nu som är påväg från ASOS, beställde även lite andra saker därifrån för någon vecka sedan! Iallafall… Den jackan jag har just nu är rätt varm den med, men vill ha en ännu varmare!

Jag är på riktigt bra humör idag, ska möta upp pappa här i stan snart för att köpa en ny telefon! Imorgon åker jag till Stockholm, ska träffa chefredaktören Cassandra på Posh för att lägga upp mitt första nummer i tidningen, wow! Sen på kvällen är det middag med Mylovebasket gänget och Nellie Berntsson, och hennes pappa, ser fram emot väldigt mycket!

Jag och min mormor håller på med en liknande jacka här ovanför på bilden som vi syn själva finns inte att få tag på, mormor är så sjukt duktig på allt som har med textil att göra! Hon hjälper mig med mycket sånt, inspiration!

4 kommentarer

4 svar till GÅR PÅ ESKILSTUNAS GATOR

  1. Hanna skriver:

    Snygg !!

  2. Felicia skriver:

    Asså du e så sjukt nice Viktor! :) Du inspirerar mej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>