ALLT GÅR SÅ GALET BRA JUST NU!

Nu går allt så galet underbart härligt, alla ord jag kan komma på, bra! Jag tycker skolan är ganska rolig, jag har börjat träna och jag ska gå lite modevisningar snart. Nu är det bara att lägga i en högre växel, det här kommer bli riktigt bra känner jag på mig.

Ska upp tidigt imorgon, ni får se varför om ni kollar in imorgonbitti när ni vaknar! Nu sitter jag vid bussen och väntar ska snart hem, käka och sen gå och sova. Ska även visa min nya Skjorta jag köpte idag på Carlings. Allt gott, KÄRLEK

Några bilder från olika plåtningar med blandannat Meinto.se förut. Det var kul! Men nu händer det grejer mina vänner!

 

 

3 kommentarer

3 svar till ALLT GÅR SÅ GALET BRA JUST NU!

 1. Marcus Ivarsson skriver:

  Galet bra eller galet dåligt???

  /// Marcus

 2. Misstänkt mordbrännare i Lomma på fri fot?!
  LÄSKIGT!
  http://aminoff.blogg.se/2012/january/misstankt.html

 3. yes skriver:

  ska du börja i kungsör igen?? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>