INGEN JÄVEL SÄGER TILL MIG ATT JAG INTE SKA BLOGGA, INGA ANDRA KILLAR HELLER. VAR ER SJÄLVA OCH STÅ FAST FÖR DET!

Jag känner att det här är ett viktigt ämne att prata om! , jag har fått kommentarer i drygt ett halv år nu från killar som gärna skulle vilja börja blogga, men de säger att de har hört att det är ” bögigt ” ? Varför skulle det vara fel att som kille kunna blogga, ?

Varför ska man alltid följa strömmen och vara som ” alla andra ” nä måste bara säga en sak alla som säger så kan inte vara nöjda med sitt egna liv, att blogga är som en hobby exakt som att spela fotboll, hockey elr något annat. Man väljer själv vad man vill hålla på med,

Blir jävligt upprörd när jag hör att killar skulle vara bögar för de bloggar? Jag har hört det själv riktat mot mig för ett tag sedan och jag har lärt mig att inte ens bry mig, inte ens lyfta ögonbrynet. Vem kan döma dig som person egentligen?

Man väljer själv vad man vill göra, låt för fan ingen välja åt dig, du har en egen vilja låt ingen trycka ner den! Tro på det du gör!

Det endel ofta inte tänker på är hur sjukt mycket snygga brudar man kan få genom att blogga, dessutom att kunna tjäna pengar och se det som ett jobb i 17 årsålder. Som sagt man väljer själv! ,

En kommentar jag fick idag : Sjukt farligt att någon så ung, ser så mogen, snygg och ger en väldigt mogen bild av sig själv. Hade jag sett dig ute hade jag inte tvekat en sekund på att ”make a move” / 21 årig tjej! 

Det jag även vill säga är att många killar dagligen skriver till mig i alla sociala medier att dem vill börja blogga, och göra annorlunda saker som inte hör till normerna som är skapade, men som rent ut sagt ska raseras! Gör vad ni vill, och stå fast för det, för fan ställ ner foten!

 

En text jag skrev när jag var 15 år, två år sedan!


Vad tycker ni om det jag skrev? Droppa gärna era egna känslor och kommentarer!

 

25 kommentarer

25 svar till INGEN JÄVEL SÄGER TILL MIG ATT JAG INTE SKA BLOGGA, INGA ANDRA KILLAR HELLER. VAR ER SJÄLVA OCH STÅ FAST FÖR DET!

 1. DEBB skriver:

  vettefan hur jag hamnade här, men fy helvete vad snygg du är! :o

 2. Anonym skriver:

  satsa som model om du inte redan är en..!

 3. Martinee skriver:

  DU ER SÅ PEEEN, KOM TIL NORGE OG GIFT DEG MED MEG <3<3<3<3<3<3<3<3<3

 4. Anonym skriver:

  Så jävla rätt text! Jag är 15 år och vill starta en modeblogg..men trots dina ord är det fortfarande inte värt det.. Om ett år kanske när jag går på gymnasiet, men jag bryr nigs så pass mycket om vad folk tycker och säger om mig att jag inte vågar.. :(

 5. Daniel skriver:

  Kolla gärna min blogg: http://danneman.myshowroom.se/

 6. Jonathan Persson skriver:

  Sjukt grym blogg! Tycker absolut att det inte är rätt att trycka ner en för att man är kille och bloggar, vad är det för fel på det? Du har startat en grym blogg som jag lätt kommer att följa!

 7. Emma, skriver:

  Det är absolut inte bögigt att blogga, och om jag ska va helt ärlig är killbloggar så mycket intressantrare en tjejbloggar, i love killbloggar! ;) speciellt din viktor, det vet du! tummen upp, du är bäst!

 8. Pingback: News

 9. Sanna skriver:

  Keep going strong Viktor! För mig är du en stor inspirationskälla :)

 10. Johanna skriver:

  Älskar din blogg! Du är en så sjukt bra förebild Viktor!

 11. Amanda skriver:

  Hej Viktor!
  Innan jag börjar med de jag tänke säga så vill jag bara säga att din blogg är grym! P.g.a. dig så orkar jag med allt. Jag menar de verkligen! Dina ord är grymt kloka och man får sån energi i kroppen. Nu till de jag ville komma till, Jag är en tjej på 14 år och har i typ 4 år drömt om att få jobba som modell. De är ett drömyrke, verkligen! Brinner verkligen för de. Men de är väldigt svårt att ta tag i saken om man bor 40 mil bort från huvudstaden. Jag tänker inte ge upp min dröm, AlDRIG! Bara de att jag vet inte vad jag ska göra. Mina föräldrar vet om att jag drömmer om att bli modell, speciellt mamma. Snackar om de jämnt med henne typ^^ Men de känns inte riktigt som dom tar det seriöst. Jag har mina närmsta vänner som säger “jag tror på dig amanda och jag finns här. Jag lovar att stötta dig” vilket gör mig grymt glad! Men eftersom jag bor så långt ifrån är de en liten del av mig som säger att jag inte kommer kunna uppfylla de. Inte just nu iaf. Jag vet bara inte vad jag ska göra. Kände bara för att skriva av mig..

 12. Tjena! Jag är en kille på 15 år, jag började blogga när jag var 14, allt i texten är så sant, och det är riktigt kloka ord. Jag blir ofta själv kallad bög, för ett tag sedan kunde jag inte låta bli att skriva något tillbaka eller bli väldigt sur, men efter ett tag så insåg jag att det inte är värt att göra något, och idag kan jag stolt säga att jag skiter oftast i vad folk säger, visst jag kan bli sur någon gång, men jag har verkligen bättrat mig! Dina inlägg om sånt här kan hjälpa mig på traven, hjälpa mig att skita i alla haters och bara köra mitt race, tack för den lilla knuffen! :)

 13. Anton H skriver:

  Jävligt bra skrivet faktiskt! Jag håller med dig till 100%, helt klart!
  Kom själv ihåg innan jag började med bloggandet (hållit på lite mer än ett år nu) att jag var osäker på vad folk skulle tycka men nu ger jag fan i det för jag gör det jag tycker är kul!

 14. Veronica skriver:

  Under mitt första år på gymnasiet, går nu i 2:an. Så utvecklades jag så jäkla mycket som människa. Jag lärde mig själv att våga vara självständigt, säg aldrig något du inte står för eller gör inget du mår dåligt av. Och gör vad fan du vill, det är mitt liv. Det är jag som ska vara nöjd till slut. Varför ska man gå runt och tillfredställa alla andra. Den viktigaste personen i mitt är och kommer alltid att vara mig själv. Jag Skulle inte finnas om inte jag var här. Det skulle vara en annan människa. Jag är rätt blyg och vågar inte alltid gå emot strömmen men jag försöker alltid att gå min egen väg och växer för varje gång jag kämpar emot all normalitet. Våga vara egen! Som mitt favorit citat säger: I´d rather be hated for who I am then loved for who i am not!

  Kör bara, du är skit duktig Viktor sluta aldrig göra det du gör för du är en super bra inspiration. det är charmigt med killar som vågar vara sig själva, med fötterna på jorden dock! ;) Kör bara!!!!! :D

 15. Kyle Bohman skriver:

  Texten du skrev.. HELT UNDERBAR!

 16. Robin Wallin skriver:

  “Det en del ofta inte tänker på är hur sjukt mycket snygga brudar man kan få genom att blogga.”
  Jag har bloggat ett bra tag, har nu bloggpaus men kommer snart få igång en officiell blogg till helgen. Instämmer i det du säger men ditt argument, som jag citerade här ovan, låter bara oerhört larvigt. Det får dig inte att framstå som en särskilt… professionell person/bloggare. Just saying.

 17. ELLEN skriver:

  Skit bra skrivet Viktor!! Fortsätt med de du gör, det är du bra på! :)

 18. Felicia skriver:

  Önska jag va den tjejen!
  Så himla bra skrivet säger jag bara! Du uppmuntrar folk till att börja blogga och man får bättre självförtroende av att läsa det du skriver vilket är awsome, fortsätt med det du gör, jag älskar din blogg! Two thumbs up! :)

 19. Hannes skriver:

  Du skrev just ut mina egna tankar i det här inlägget svart på vitt! Jag bloggar om mode och ser det som en jätterolig hobby. Varför ska man ens döma någon för det? Och vad har det med ens sexuella läggning att göra, att man gillar kläder liksom? Kläder tillverkas ju på samma sätt för killar som för tjejer och det är ju inte mer än rätt att killar också ska engagera sig i det?
  I’m on your side bro! Fortsätt med det du gör och fler kommer våga!
  Besök gärna min blogg också om du har någon sekund över!

 20. mathias skriver:

  Du är verkligen en inspiration och har en grym blogg!!! Inte alls bögigt att blogga! Bloggar själv med två andra polare. Läs gärna :) http://lifestyleforsuccess.blogspot.se/

 21. Carro skriver:

  Viktor.. Du är min inspiration! U go boy :)

 22. A skriver:

  din text stämmer in på mig, tack, ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till.

  <3

 23. Tova :) skriver:

  Texten på bilden längst ner var jättebra skrivet! Du är sjukt grym Viktor :D
  Men jag har en fråga som du som är kille kanske kan svara på :) Jag tycker om en kille och vi har snackat mycket på fb nu den sista tiden och skickat hjärta osv. men det har alltid varit jag som har börjat skrivit men sen har han ställt frågor och hållit igång samtalet..
  Så nu undrar jag lite om jag ska vänta och se om han börjar skriva till mig någon gång eller tycker du jag kan fortsätta starta samtalen nån dag ibland?
  Vet inte hur ni killar tänker nämligen ;)

 24. Anonym skriver:

  Min förebild <3

 25. Anonym skriver:

  Men du är ju snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>