ATT SOVA ÄR SKÖNT!

Hej på er! Nu är det såhär att jag kom hem igår runt 6 tiden, då hade jag stått framför kameran i dryga 8 timmar på dagen, och jag somnade så skönt så skönt! Kan ni ens gissa när jag vaknade idag? Alldeles nyss, har alltså sovit ett ganska bra tag, men gud vad skönt!

Jag ska få alla bilder från fotografen nu i helgen, så ni kommer få se dem senare, spännande! Ni ska även få chansen att beställa världens snygga tygväskor, som en vän till mig har designat som kommer bli riktigt stort märke! Nu ska jag käka något! 

Igår när jag hade lite tråkigt i skolan, tog jag några bilder. 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>