ATT VARA SNYGGT KLÄDD TILL HÖSTEN..

På tal om att man blir nästan lite demprimerad på hösten så finns det alltid bra alternativ på hur man blir på bra humör, eller kan prestera bättre.För mig är en viktig sak att gå väl uppklädd, kostym eller kavaj. Det är oftast dem små sakerna som gör det, jag menar detaljerna. En riktig kostym för mannen.

Ett tidigare inlägg jag skrev om kläder och vara välklädd gick direkt till en av sommarens snyggaste outfits jag hade på mig – hittar du här – där ser man att man kan matcha snygga outfits med ett klädval som inte alltid behöver vara så dyrt. Det gäller bara att kombinera stilen på rätt sätt och hitta sin egen nisch. Alltid när jag väljer kavaj så kollar jag detaljer, som pads på ärmarna som har blivit väldigt inne på den senaste tiden. Mode är så mycket mer än bara kläder,

Mycket som jag finner min inspiration ifrån är som tidingar King, Café GQ you name it.. Allt man kan hitta inspiration ifrån, inte bara kläder och skor, utan andra saker också som miljön bilderna tas i, att man ska kunna känna känslor i bilder, och även hur man bär upp kläderna. Även som musik, att man kan inspireras av musik, bilder, bilder allt som egentligen rör sig i vardagen. Men jag kopplar det nästan alltid till kläder, mode och accessoarer.

Som i den här outfiten där jag kombinerar ett par Jeans till en kavaj, det var några som tyckte att jag gjorde fel stilval och att det var en Stilmiss. Men, jag älskar det! Tycker det vart snygt, stilrent, enkelt och mycket snyggt! Och det är upp till var och en hur vi vill se ut, alla människor klär sig olika. Gör olika stilval, den här outfiten tyckte jag även passade perfekt ihop med ett par Converse! Måste säga att det vart ett riktigt bra stilval!

5 kommentarer

5 svar till ATT VARA SNYGGT KLÄDD TILL HÖSTEN..

 1. Alice skriver:

  Älskar stilen med jeans och kavaj! Sjukt snyggt enligt mig! :)

 2. Alexandra skriver:

  Tycker det passade bra med kavajen till jeansen! :)

 3. mathias skriver:

  Kavaj och jeans funkar alldeles utmärkt. Det gör outfiten ledigare vilket är snyggt! Converse är helt okej till men jag tror dock det skulle vara snyggare med ett par loafers till.

  Måste även ta att berömma ditt val av kavaj. Den sticker verkligen ut med de vita kanterna på kavajslagen..

  Trevligt blogg förresten :)

 4. Moa skriver:

  Kavaj och Jeans är så sjukt snygg och du passar grymt bra i det! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>