BLUE BLUE JEANS / ADRIAN HAMMOND

Har plockat ut hela garderoben och plockat in allt igen, nu är jag redo för en bloppis och även ska jag göra ett projekt med Stockholm Stadsmission, det kommer upp imorgon! Hittade så mycket jeans.

Tycker det är så sjukt snyggt med slitna jeans, som mina dem här under från märkret Adrian Hammond. Blåa jeans, en sliten look och ett par snygga glasögon i vår!

Vad tycker ni?

3 kommentarer

3 svar till BLUE BLUE JEANS / ADRIAN HAMMOND

  1. ida skriver:

    Jag har läst din blogg i snart en vecka och du får mig alltid att le! Du fick mig från att vara trött på allt och alla faktiskt försöka se saker från den ljusa sidan! Tack så mycket för att du gör min vardag mycket lättare! Puss och kram på dig! :D <3

  2. Annika skriver:

    Helt jätte snygga! Just med någon vit tisha eller skjorta att matcha jeansen och sen någon tuff jacka på med seglarskor eller något för att lite mitchmatcha olika stilar o material! Jätte tufft! :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>