DET ÄR ATT VARA SIG SJÄLV SAMTIDIGT SOM MAN KAN INSPIRERA ANDRA

Visst är man rädd för framtiden, visst är man rätt trött på det som redan hänt. Men varför tror ni att bakspegeln är så liten och framrutan så stor? Det som har hänt är redan gjort. Det är som ett gammalt avsnitt av en film eller ett kapitel i en bok.

Det här var en dag för tre veckor sedan, precis en vecka innan hade jag packat ihop mina saker och satt på tåget påväg hem ifrån något jag aldrig ville vara endel av. Då kan jag tänka såhär att på bara tre veckor så har jag lyckats övertala mig själv om vad som är viktigt och inte samtidigt som jag mår väldigt bra! Här är intervjun, vore kul om ni ville läsa den. Det speglar nog mycket om vem jag är, att jag trots motgångar aldrig ger upp! 

Bilden är tagen av Pierre Pox i samarbete med EGO Eskilstuna

7 kommentarer

7 svar till DET ÄR ATT VARA SIG SJÄLV SAMTIDIGT SOM MAN KAN INSPIRERA ANDRA

 1. Natta skriver:

  Hej Viktor!

  Din blogg är såå bra! Du är verkligen jättesöt och har så fina ögon! Du har en så inspirerande blogg!
  Du gör så inspirerande inlägg och bilder!
  Du har en sjukt fin stil också! ;) du visar i bloggen att du inte är bloggaren som bor mitt i stockholm och lever rena rama lyxlivet! Du visar ditt liv o Eskilstuna, jag tror eskilstuna är normalt stort eller så? Hehe vet inte riktigt!

  Men respekt till dig Victor!
  Lycka till!

  Kram Natta!

  • viktorfrisk skriver:

   Tack!!

   Eskilstuna är en grym stad, inte så jätte stort, men det är lagom och mysiga cafér och härliga restauranger, jag trivs! Och trivs nog ännu mer nu sen jag flyttat hem, det är en stad som behöver lite liv, jag lovar att sätta fart på den lite!! =)

 2. Vilken intressant intervju och inlägget ovan i sig. Äskade speciellt detta: “Visst är man rädd för framtiden, visst är man rätt trött på det som redan hänt. Men varför tror ni att bakspegeln är så liten och framrutan så stor? Det som har hänt är redan gjort. Det är som ett gammalt avsnitt av en film eller ett kapitel i en bok.” Tycker du är extremt duktig på att skriva. Grattis! Du har lyckats att driva en inspirerande blogg som man vill läsa. Spännande att följa ditt liv!! Keep up the good work, Victor! Kramis

  • viktorfrisk skriver:

   Det är nog det som är det bästa man kan göra, inte vara rädd för att våga falla och misslyckas, och sen komma upp igen och göra om göra rätt som är ett ganska vanligt svar. Men jag menar det, för jag har själv gjort det, vägen tillbaka kan vara tung, men underlätta på bra sätt, och gör det du tycker är kul!!

   Tack vad kul att du gillar bloggen, fan vad glad jag blir!

 3. Emelie skriver:

  Hej viktor :)

  Har läst din din blogg under en lång tid, den är jätte bra! Den inspirerar så mycket! Alla dina inlägg har en mening och dina bilder är även så fina! :) Har du några bra tips till hur man får en större blogg? :) Kommer du någon gång ha någon bloggträff, isåfall vart? :)

  Lycka till, din blogg är bäst! :)

  -Emelie

  • viktorfrisk skriver:

   Taaack!! Klart jag ska ha en blogg träff eller liknande längre fram gäller bara att hitta på något kul!!

   Kram

  • viktorfrisk skriver:

   Tjena Emelie, fan vad kul att du har läst bloggen så länge, jag försöker ha en mening i alla inlägg men ibland är även jag ganska inspirationslös men gör det bästa för att hålla inspirationen uppe och ha en bra och läsvärd blogg, man kämpar på och försöker! Det bästa,

   Mina tips:

   Var glad, sprid glädje
   Var dig själv och visa andra hur man gör på rätt sätt!
   Du behöver inte provocera för att få en stor blogg, gör det du tycker är kul, det gör din grymt!
   Ta inte åt dig av ett litet kommentarsfält där människor med lågt IQ skriver, det är trots allt du som är stjärnan för det är dig dom tittar på!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>