DET HÄR ÄR VÅRA SVENSKA BLOGGARE FRÅN MITT PERSPEKTIV #1

Det senaste halvåret så har vi varit väldigt duktiga på att döma andra människor, sågat sönder deras kommentarsfält, hårda ord som slag mot hjärtat, jag undrar om inte många som skriver dem här kommentarerna förstår att det är trots allt en människa dem sårar.

” Det är okej ” Jag bryr mig inte ” Det biter inte på mig ”
Det ungefär som att säga att när en tjej säger ” Det är okej ” , det är den största lögnen, eller lögn är ett hårt ord, mer något man säger för att man ska utåt visa att man är stark, att man inte tar åt sig av något. Men det är klart man gör, ibland undrar jag hur många ens orkar sitta och kolla igenom sitt kommentarsfält!

EN KLAPP PÅ AXELN I VERKLIGA LIVET ÄR UNGEFÄR SOM NÅGRA POSITIVA ORD, ELLER EN KOMPLIMANG I EN BLOGG. DU VET SJÄLV HUR GLAD DU BLIR.

Nu ska jag berätta hur jag ser den svenska bloggvärlden, utifrån vad jag tycker, och det är vad dem gör bra, vi är dåliga på lyfta fram vad dem faktiskt har gjort och gör som är riktigt kul och inspirerande trots allt

Det är faktiskt vi/du/jag som är publiken, det är dem som bjuder på showen, det är dem som håller i manuset, passar inte showen så är utgången inte många klick bort!

Kenza Zouiten:
Sjukt duktig på det hon gör, hon bär ett väldigt stort ansvar som förebild eftersom att det är flera hundra tusen som läser hennes blogg varje dag, flera tusen varje minut. Hon har verkligen gjort det riktigt bra, och hon klär sig så snyggt också! Inspiration för många unga tjejer, och självklart killar också!

KENZAS.SE

Desirée Nilsson:
Hon har släppt en låt som faktiskt var riktigt bra, man kan inte vara expert på engelska och det är inte jätte lätt att få fram rätt uttal heller, engelska är en av mina egna svagheter. Men hon gjorde det, dessutom utöver det så blev det även en musikvideo, ” Whatcha Got ” jag kommer ihåg att jag tyckte den låten var riktigt bra när den släpptes förra sommaren!

Utöver det så tycker jag Desirée är stark som bloggar trots alla elaka kommentaren, var shyssta ni med! Innan du lämnar den där kommentaren, tänk till förtjänar hon verkligen det här? Trots någon dum åsikt, eller något som inte ni håller med om, håll det för er själva, eller ge kritik som inte är mobbing, tycker det är riktigt bra gjort av Desirée att stanna kvar och visa att hon faktiskt gör det trots alla som går emot henne! Keep your head up! Desirée är en sjukt go tjej!

DESIREENILSSON.SE

Alexandra ” Kissie ” Nilsson:
Den mest underhållande bloggen vi i Sverige har, jag ber er att räkna upp många gånger där karaktären ” Kissie ” faktiskt har gjort mångas gråa dagar lite roligare, jag kan bara hålla med, väldigt rolig blogg, hon har gått från något som var provocerande till att bli en tjej med entrepenörs anda och viljan att faktiskt göra något riktigt bra!

Tillsammans med en stor del av Sveriges befolkning så har hon faktiskt visat oss att hon kunde, från min egen sida som när hennes annonsörer drog sig ur med allt drama som har varit, hon bor ju inte i lilla Stora Sundby som jag och kan gömma sig för allmänheten, men hon vände om, och hon gjorde det snyggt, och i alla oss så finns det alltid ett minne och kommer alltid finnas av Kissie, men se Alexandra också, hon bjuder på sig själv, hon är rolig! Hon är ofta väldigt glad och tycker livet är roligt!

KISSIES.SE

Hugo Rosas:
The Challenge Boy, vem har inte suttit och bitit sig i läppen när Hugo hoppar från västerbron, eller suttit och skrattat åt alla hans sjuka videos! Jag har träffat Hugo flera gånger, en riktigt omtänksam kille som har riktigt kul humor och är rätt galen av sig.

Men Hugo inspirerar mig väldigt mycket, han har varit med och byggt upp Myshowroom som blivit en av Sveriges största bloggportaler, det är en entrepenörs anda i samband med en skön kille. Dessutom har Hugo har spelat in ett flertal låtar som faktiskt är riktigt bra! För att inte glömma, utanför allt vad bloggande och media heter, så ska Hugo bli pappa, önskar dig stort lycka till!

HUGOROSAS.SE

Håller ni inte med mig? Är det inte dax att vi börjar ta fram allt bra, varför ska vi alltid hitta fel, eller hitta på fel! Börja se allt som är positivt och som många gör riktigt bra! Nu är det väl jag som blir uthängd istället, yeah right det kan jag ta! Nu ska ut och springa, del #2 kommer någongång!

6 kommentarer

6 svar till DET HÄR ÄR VÅRA SVENSKA BLOGGARE FRÅN MITT PERSPEKTIV #1

 1. Elin skriver:

  Fan vad jag håller med dig! Så sjukt sant, älskar din blogg!!!

 2. Kim Andersson skriver:

  Fyfan vad rätt!!!

  • viktorfrisk skriver:

   Yes, det är nog mer rätt än man tror att dra fram mer positiva sidor ur människor!

 3. Rebecca Nilsson skriver:

  Jag håller verkligen med och världen skulle se så mycket bättre ut om vi slutar med att “trampa ner” på människor. Alla skulle då gå runt och må bra.^^

  • viktorfrisk skriver:

   Det är så galet trist med människor som bara ska se ner på andra, det är som om lycka proverar dem. Mer positiv energi!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>