DET HÄR GAV JAG TILL MIN SYSTER I JULKLAPP

Det finns många personer man ser upp till, oftast en musik stjärna, hockeyproffs eller ja ni förstår. Jag har många förebilder men någon jag ser upp till och gjort sen barnsben är min syster. Det är nog sen jag flyttade hem från Stockholm så vi kommit varandra närmre, jag fick upp ögonen för att en dag så kan allt förändras. Och det kan det verkligen.

Jag brukar inte bry mig så mycket om hur många julklappar jag får eller så, jag älskar att ge tycker det nästan är jobbigt att få ibland. Och jag har varit girig och jag har varit den som alltid velat ha allt men även jag ändrar mig, även jag inser vad som är viktigt. Och vad som betyder något så in i helvete mycket! Förlåt min svordom men det bara är så.

Tycker min syster förtjänar det här mest av allt, jag tycker klänningen är väldigt snygg!

6 kommentarer

6 svar till DET HÄR GAV JAG TILL MIN SYSTER I JULKLAPP

 1. lina skriver:

  Den var jätte snygg!

 2. Sandra skriver:

  Galet snyggt, hon är lyckligt lottad med en sån fin bror som dig! :)

  På tal om att livet kan vända, du har helt rätt i allt du säger. Man ska ta vara på det man har. Jag har öppnat ögonen mer på senaste tiden, uppskattar allt jag har men framförallt min familj som betyder allt i världen. Den 23 november fick jag ett besked som gjorde att allt föll samman, vi fick veta att en i familjen hade en tumör i halsen och läkarna visste inte hur eller vad som skulle hända framöver. Det får en att tänka igenom hela sitt liv, hur bra man haft det och att man egentligen hade kunnat visa så mycket mer uppskattning av bara små handlingar. Det är en tuff period nu och det kommer bli tufft framöver, men man får hålla hoppet uppe helt enkelt. Försöka se ljuset i det mörkaste hörnet.

  Så till alla där ute – ta vara på nära och kära, uppskatta vad du har i nuet, för en dag kan det vara försent.

 3. my skriver:

  riktigt fina julklappar!! lyckat
  hoppas din syster blev glad ;)

 4. Sara skriver:

  Jättesnygga saker! Vart har du köpt klänningen?

 5. grooming blogg skriver:

  Hej Viktor!

  Vi har mailat dig och hoppas du svarar

 6. Lisa skriver:

  Jättefin present ! Hoppas att det passar ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>