EN BILD FRÅN PLÅTNINGEN MED G-STAR OCH INTERVJU!

Riktigt bra kväll, har setat och sytt ett par jeans!Ni kommer få se resultat sen tror jag har talang för textil! Nej jag är inte så duktig men jag gör mitt bästa många försök för att få det att bli bra, mormor måste vara stolt.

Imorgon kommer bli en rekord bra dag, jag ska börja med att ha ett grymt träningspass tillsammans med en kompis och efter det blir det plåtning på stan, kan tänka mig att jag kommer frysa en hel del! Kläder efter väder, ska sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon!En fotografering jag gjorde när det var några grader varmare utomhus.

När jag fotograferades för G-STAR, blev bra bilder, jag blev nöjd! 

Svarade även på en intervju nu ikväll på gossips ni kan läsa intervjun HÄR

11 kommentarer

11 svar till EN BILD FRÅN PLÅTNINGEN MED G-STAR OCH INTERVJU!

 1. ida skriver:

  Hej! Har du varit i Arboga någon gång? Kramizz! :D

  • viktorfrisk skriver:

   Ja men självklart Ida, Arboga, arboga badet, arboga skidbacke, Arboga köpcentrum, ARBOGA ISHALL FRAMFÖRALLT! =) det är klart jag har det!

 2. Jenny skriver:

  underbart fina bilder :)

  • viktorfrisk skriver:

   Tack Jenny, vad glad jag blir! Kul att du kommentarer ibland, ser ditt namn ska även kika din blogg! =)

 3. Elin skriver:

  Snygging :)

 4. Sanna skriver:

  Hej Viktor, tycker du Nellie Berntsson ser bra ut? Riktigt nyfiken på ett svar. Hur är hon som person & vad tror du om hennes framtid? Kul med ett inlägg om detta?

  • viktorfrisk skriver:

   Jag tycker Nellie är en genom gullig tjej som orkar med allt som livet ger oss, Klart Nellie är söt hon har fått det från både Antonio och hennes underbara mamma. Hon är genomgo som person och det lyser i hennes ögon, hon uppskattar det minsta som om det vore det största! Hennes framtid är ljus, och hennes energi kommer ta henne långt över det normala, det är människor som Nellie vi behöver!

 5. Lovisa Granlund skriver:

  Shiiiiitv vilket perfekt leende du har !

  • viktorfrisk skriver:

   Tack, jag har nog inte det perfekta leendet men jag älskar att le, det kommer nog ge mig rynkor i förtid men det visar bara på att jag har haft jävligt kul och ett lyckat liv när jag blir äldre!

   Thank you, BIG HUGS

 6. samira skriver:

  Fin du är när du ler :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>