EN BLOPPIS MED MINA GAMLA KLÄDER

Igår satt jag och rensade ut allt. Och nu har jag kommit fram till att jag ska göra ett roligt projekt med stockholm stadsmission men det är så mycket kläder som jag inte tänker använda längre, så jag tänkte faktiskt lägga upp det som jag inte vill ha på en bloppis.

Där jag blandannat ska sälja av lite kläder jag tror ni kommer gilla, som några av dessa plagg på bilderna under. Ni har sett dom i mina outfits, nu ger jag er chansen. Jag är snart redo för en riktigt rolig bloppis, håll utkik! 

Sjukt kul att man kan göra något för någon annan också, och dessutom kan ge er chansen! Att få andra lyckliga är en skön känsla i mitt hjärta!

3 kommentarer

3 svar till EN BLOPPIS MED MINA GAMLA KLÄDER

  1. Enes skriver:

    Vad är en bloppis ?

  2. grooming bloggen skriver:

    MÅSTE ha den jackan!

  3. Marcus skriver:

    Är sjukt sugen på jackan har varit det riktigt länge nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>