EN FÖR VARJE ÅRSTID

En rolig sak med mig är att jag har 1 parfym för varje årstid. På sommaren när det är så varmt så använder jag One Summer från Calvin Klein, en frisk och sommrig lukt, perfekt för sköna sommarkvällar och alltid en självklarhet i min tågpåse ifrån Ejdenwik.

Den andra farfymen med svart behållare är ifrån Lanvin brukar använda den på hösten, den är lite starkare i doften men inte den där lukten som blir jobbig efter ett tag, den är stark men go lukt!

Dolce & Gabbana, alltid efter att jag har tränat så använder jag den här, en helt okej stark doft men ändå något som ger en ren känsla, när jag känner den så påminner den alltid mig om när jag och Eddie tränade varje morgon förra vinterhalvåret!

Den sista Bruno Banani för killar, används oftast när jag ska på party eller ska på någon finare tillställning, helt uber underbart god doft, dock rätt ny på min parfym hylla!

2 kommentarer

2 svar till EN FÖR VARJE ÅRSTID

  1. Viktor skriver:

    Jag håller verkligen med dig! Har precis samma! Sådan fräscha dofter, love them! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>