FOLLOW ME AT BLOGLOVIN

Ni är så många som följer mitt liv i meningar och bilder. Tycker det är kul och jag försöker svara på alla era kommentarer på kvällarna så man håller gemenskapen! Bara för att jag har många läsare så vill jag ändå hålla kontakt med alla! Jag tänkte bara ge er en liten påminnelse om att jag man kan följa min blogg genom bloglovin’

Framförallt för att det känns direkt när det kommer någon ny hit man får så sjukt roliga kommentarer, och dem som läser varje dag märker man också vissa som kommenterar jag blir alltid så sjukt glad när jag ser samma namn dag efter dag, jag förstår inte bloggare som slutar svara på kommentarer och inte försöker ha kontakt med sina läsare! Utan er är vi inget! 

Du hittar mig på BLOGLOVIN’ här!

13 kommentarer

13 svar till FOLLOW ME AT BLOGLOVIN

 1. Theo skriver:

  Åh du är så grym! Klart man följer dig!

 2. ISABELLE skriver:

  asså jag älskar dig så sjukt mycket! du är så grym, riktigt fin och underbar e du!
  vill verkligen träffa dig.. my dream
  loveu, ha en bäst kväll viktor

 3. gurra skriver:

  Hej du som gillar kommentarer!:))
  Du här fin hy, hur ser en vanlig vecka ut vad gäller hudvård?
  Trevlig kväll!

  • viktorfrisk skriver:

   Haha älskar din kommentar!
   Självklart, jag kan skriva ett inlägg vad det är för hudvård som gäller men personligen kan jag säga till dig att jag rekommenderar produkter ifrån Bull Dog, har själv hela serien och den är riktigt jävla bra!

 4. Emelie skriver:

  Din blogg är bäst, självklart följer jag den!
  Skulle vara roligt om du någon gång kunde ha en frågestund. :)
  Men ha en bra kväll :)

 5. Sandra skriver:

  Din blogg är helt fantastisk och du också!!
  Uppskattar verkligen att du svarar på kommentarer det gör dig speciell
  utöver alla andra läsare!
  Man känner sig liksom speciell, eller det tror jag de flesta gör, dok vet jag inte
  då du aldrig svarat på mina kommentarer, fast även sätt att jag inte är den enda
  som heter Sandra som kommenterar din blogg..
  Men skulle vara roligt om du kunde svara på den höra kommentaren
  och denna – > http://viktorfrisk.improveme.se/vad-har-hant-med-er/#comments
  Kommenterade det inlägget idag runt ett?

  Din blogg är bäst och du också!!

  • viktorfrisk skriver:

   Jag tror faktiskt det är viktigt att man inte glömmer vilka det är som faktiskt lyfter en, och med det menar jag inte bara bloggandet utan också allt runt om det är så mycket som behövs för att det här ska funka och framförallt att vialla visar varann att vi kan göra det här tillsammans!

   Ta hand om dig!!

 6. Jonathan Persson skriver:

  Följer dig varje dag!
  Det är inte många killar som har bloggar så det är extra kul att kolla din blogg då man själv kan känna igen sig i vissa inlägg som du skriver!

  Ha det gött du :)

 7. Elin Kakan skriver:

  Hej Viktor!
  Jag är också en av alla dina följare som läser bloggen inte bara en gång, utan flera gånger per dag! Så fort jag får tag på en dator så kollar jag om du lagt upp något nytt. Tycker att du skriver så enormt bra saker och blir enormt motiverad av att läsa vad du gör och vad som får dig att fortsätta!
  Jag mejlade dig för någon vecka sedan och ställde några frågor, men fick inget svar, kan dock tänka mig att du får rätt mycket mejl ;)
  Hoppas du har en riktigt bra kväll!
  Sköt om dig vännen!
  DU är underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>