JAG GER ALDRIG UPP NÅGONTING SOM EN GÅNG FÅTT MIG ATT LE

Jag har alltid på vilka val jag har tagit här i livet, kanske mer eller mindre. Jag har alltid varit den som är ganska självsäker. Jag tänker för mycket, men det är jag nog inte ensam om. I fredags lämnade jag allt, jag visste att jag hade så mycket med skolan som behövdes göras, jag visste att jag skulle må dåligt. Ingen sömn, ingen mat.. Sen satt jag där på tåget med världens ångest festade hela natten och ville ingenting annat än att försvinna just då.

Mitt liv har varit så suddigt nu senaste tiden, jag väljer att berätta det här för jag vet hur förstående ni alltid har varit när jag sagt någonting förut. Det är som om allt har stannat upp, som att jag lever i en bubbla som någon måste förstöra. Men jag har valt att inte ge upp, exakt som jag sagt till er så många gånger. Jag vill inte förlora mig själv genom att göra dumma saker eller att glömma bort verkligheten. För det är inte jag, det är inte jag som sitter där med ångesten dagen efter.. Det har aldrig varit jag! Och dem människor som känner mig, vet att det aldrig har varit något som rört sig i mitt liv..
Men när något dåligt händer så ska man alltid kompensera det med någonting bra, vilket jag gör!

Med ett leende på läpparna så vill jag tillsammans med er, kunna le på riktigt.
Hoppas ni förstår varför jag varit så frånvarande…
Kärlek 

Jag tänker aldrig ge upp någonting som en gång fick mig att lée

7 kommentarer

7 svar till JAG GER ALDRIG UPP NÅGONTING SOM EN GÅNG FÅTT MIG ATT LE

 1. André skriver:

  Oftast är det vila man behöver, jag känner igen mig! Kämpa in i det sista, det är trots allt snart sommarlov :) Många kramar, Viktor!! :)

 2. Lisa skriver:

  ViktOr glöm inte att du är stark och när jag mår dåligt läser jag din blogg då brukar allt känns bättre. Du är en sån förebild för ni jag har också en liten modeblogg och min dröm är att få den som din och att bli som du fast med min egen stil. Ge aldrig upp du är bland det finaste jag har utan att du ens vet vem jag är! Du är min idol!
  Alla har problem även den bästa!
  Kramar!

 3. Joachim skriver:

  Gjennom livet møter alle unge som gamle utfordringer og prøvelser man må igjennom. Disse prøvelsene utfordres oss på alle mulige måter, både fysisk og psykisk. Det at du, Viktor, går fram som et lysende eksempel på at man aldri skal gi opp er ufatterlig inspirerende! Du er en stor inspiransjonskilde og påvirkningskraft for så mange unge lesere, at du gir håp og tro til mange av leserne dine. For meg selv på 20 år ser jeg på deg som en ufatterlig skarp, klok og inspirende blogger, som kommer til å nå langt! Det at du aldri kommer til å gi opp, betyr at alle livets utfordringer vil du klare deg gjennom. Stå på Viktor, fremtiden ligger foran deg!! :)

 4. Anonym skriver:

  genom att läsa vad du skrivit får mig att också vilja kämpa
  även om allt känns hemskt ♥

 5. Ellen skriver:

  ¨Det är som om allt har stannat upp, som att jag lever i en bubbla som någon måste förstöra¨, jag förstår vad du menar. Är lite själv i samma situation men det börjar bli lite bättre. Visst finns det dagar då jag bara är där men ändå så långt borta och som att inget annat existerar, att jag är instängd i den där bubblan.

  Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjort det senaste halvåret. På nyår bestämde jag mig för att 2012 skulle bli året då jag skulle leva. Det blev inte riktigt så. Jag har svikit både andra och mig själv och ångrar saker jag gjort och beslut jag tagit. Det jag lever vidare för är hoppet om att bli sådär lycklig igen som jag faktiskt en gång var.
  Kämpa på Viktor. Jag beundrar dig och du är precis som alla andra, värd så mycket mer än att må dåligt.

 6. Emma! skriver:

  Viktor! den grymme!
  jag förstår dig, vi alla mår dåligt ibland men du är den bloggaren som får MIG att må bra, därför tackar jag DIG!
  dina texter får mig och må bra, och hela du får mig och må bra, du är en sån fin och snäll kille!
  alla har det jobbigt, mer eller mindre. men med bara några få ord, som räcker för jag vet att du är stark.
  - kämpa vidare, du klarar allt. men du måste våga se dom mörka vägarna, för att kunna fortsätta. -

 7. Anonym skriver:

  du lomer kaalara det alla har en svaka ibland men bara käpa ut den och snart eär det sommar lov så man kan villa upp sina krafter kan va att man börja bli tröt och är uppe lite sent men jag finnas alltid för dej och tillsammas med alla så klara vi allt men du är duktig jobba på så finns vi bakom dej och ta imot dej och hjälper dej fram igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>