GALET LYCKLIG!

Just nu händer det så mycket saker, känns som allt går i perioder och nu är jag påväg in i en riktigt bra period igen! Jag tog tåget hem till Eskilstuna efter jobbet och imorgon är min sista ADHD utredning,ni har följt med mig under hela resan!

Och det känns som allt kommer äntligen bli bra nu! Imorgon är den klar, imorgon får jag min diagnos och imorgon kommer allt kännas bra, riktigt bra! Känns bra att jag varit så öppen och berättat om diagnosen trots att många har velat sätta kniven i känslorna, aldrig! Det finns inget som kan stoppa mig när jag påväg!  

Öppna er och berätta hur mår ni, har ni haft en bra dag eller hur har dagen varit? Problem med kärleken? Här kan du berätta allt och jag lyssnar 


KÄRLEK! 

21 kommentarer

21 svar till GALET LYCKLIG!

 1. Sara skriver:

  Igår fick jag min diagnos att jag har Adhd och blev sedan dumpad när jag berättade det för min pojkvän…
  Men det är bara att tänka positivt och fortsätta leva livet!
  Det känns så bra att du är så positiv och det hjälper också mig att bli det! :) <3

  • my skriver:

   skojar du?! :(
   fy fan vilken hemsk kille
   whatever! du förtjänar bättre
   så äckligt att han har lämnat dig
   kraam

  • viktorfrisk skriver:

   Jag håller med, håll dig till människor som gör dig glad och som du mår bra med! :)

 2. Kyle Bohman skriver:

  Dagen har vart både bra och dålig, känner mig ensam så att säga.. det går inte som JAG vill just nu och mitt liv är ett tomt skal.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra..
  Jag har intalat mig själv att allt ska ordna sig men det verkar aldrig bli som jag vill..

  Jag har också lovat mig själv att jag ska vara mer positiv och glad till och med att jag ska börja träna igen men jag orkar inte göra något alls.. Jag vet inte hur jag ska göra..

  Några tips? :(

 3. Joel skriver:

  Viktor din frisyr är helt grymt snyggt ! :)

 4. S skriver:

  Om jag ska vara ärlig? Det finns så mycket saker jag är tacksam över, så många människor som älskar mig för den jag är och verkligen gör mig lycklig.

  Det finns däremot några saker som tynger mig just nu, framförallt är det mitt jobb. Jag jobbar på ett café jag egentligen inte trivs på. Det tar mycket tid, tid jag hellre lagt på min passion, fotografering som jag dessutom tror stenhårt på och vill satsa på(fotograferat två bröllop) och framförallt så är jag rädd för att köra slut på mig själv, har gjort det förut och är rädd för hur lätt det kan hända igen. Hur ska jag hinna med mitt jobb, fotografering, träning, kompisar, min familj, skolan och framförallt mig liksom?Då är frågan, varför stannar jag kvar på det här jobbet?? Det har jag undrat många gånger, det drar ner mig rätt så mycket och är en rätt så stor tyngd. Det är en stress över det hela och jag får ofta ångest över det.

  Jag har funderat, mina föräldrar tycker det är så bra att jag har ett jobb, men de förstår mig inte, inte hur jag känner. Även om jag förmodligen måste vara tydligare med att visa det. Jag vill göra de stolta, det är nog min stora press. Att få de att vara nöjda över mig. Men någonstans måste man ju leva livet man själv vill leva.

  Samlar mod för att prata med de. Verkligen berätta precis hur jag känner. Lite rörigt allt det här men behövde skriva av mig lite bara…

  • viktorfrisk skriver:

   Gud vad härlig du är! Skriv gärna ett mail, så svarar jag lättare för mig att ta det en och en :)
   KRaM!

 5. Noel skriver:

  Frisyren är grymt snygg! :)

 6. Henrik 1996 skriver:

  Viktor,din frisyr är grymt snyggt skitcoolt när du “lyfter” upp håret bakåt i den ljusa hårfärgen! :)

 7. Emma skriver:

  Dagen har varit ganska bra :)

 8. Linnea skriver:

  Du är frymt snygg och de ser inte ut som om du är 16! :D
  Har inte problem me kärleken men kompis problem… :(
  Förut kunde hon bestämma över mej jätte mycke och nu så börjar jag sätta ner foten och då blir de awkward stämnig runt oss :(
  Och så länge vi gör saker som hon gillar eller är hemma hos hennes familj är allt lungt men om vi är hos mej el gör ngt jag villl blir hon bara jätte konstig :/
  + att vi har inte riktigt några andra gemensamma kompisar för jag är 96 och hon 97 och vi har aldrig gått i samma skola men om jag och hon ska ta bussen ngnstans och ngn av mina andra kompisar kommer blir hon oxå jätte konstig och de känns som om hela bussen får en konstig känsla :(
  Men jag är super glad över att du mår bra och skönt med din utredning :D
  (om du skulle svara kan du mejla mej då)

  • viktorfrisk skriver:

   Tack!!
   Tänk positivt och tänk aldrig så som du tänker nu! Allt blir bättre! Men gör såhär skicka mig ett mail istället för det är lättare för mig att svara om jag har mailet framför mig!

 9. Anonym skriver:

  hej jag mår inte så bra käner mej så nere och ledsen vill inte mer jag käpar och käpar men har ingen kraft kvar liger söm lös på netterna med tack för du lyssnar

  • viktorfrisk skriver:

   Tycker du ska ta tag i problemet och göra något bättre av det, aldrig köra huvudet i sanden för det fungerar inte.. Jag har gjort det alldeles för många gånger, jag vet att du är stark och det ända du behöver göra är att tro bättre på dig själv, alla kan lyckas! Det kan även du!

 10. Amanda skriver:

  De finns en kille i mitt liv som är alldeles underbar! Vi båda gillar varandra men de finns ett litet problem han vill ha ett seriöst förhållande men inte jag. Ville de till en början men inte längre. Vet inte alls hur jag slöja säga de och säger jag de kanske jag ångrar mig:/

 11. F skriver:

  Jag har alltid haft så mycket i mitt liv som talat emot mig, som försökt att ta i sönder mig men de har aldrig riktigt lyckats.
  Min bror har precis fått sin diagnos med ADHD, han har en kort stubin och man kan inte ta en diskussion med honom tyvärr. Min adoptivbror, som min familj adopterade för x antal år sedan nu har fått diagnosen Aspergers och levt med den sedan 1 år tillbaka, och nu finns det liksom ingen annan väg än framåt. Man får försöka se ljuset i slutet av tunneln för allt måste sluta bra, annars är det inte slutet. Är så oehört glad för att mitt liv inte är felfritt, att jag jobbar för mycket och kanske pluggar alldeles för hårt, men samtidigt kan må bra och ha kul.
  Alla ni som kämpar på, försök se ljuset. För även om de är jobbigt nu så blir det bättre, man måste gå igenom lite regn för att sedan få leva i solsken. Min text hänger inte riktigt ihop känner jag, men skitsamma, KÄMPA PÅ!! Ni läsare och du Viktor!

 12. emma skriver:

  Hej Viktor !
  Ville bara säga två saker !
  Den första är att din jacka är grymt snygg ! älskar färgen !
  Och den andra är att jag blir så glad när jag ser att du faktiskt bryr dig om dina läsare, hur vi mår och hur vi har det! Det är så sjukt kul att se !
  Ha det bäst Viktor ! KRAM

 13. Anonym skriver:

  åååh ADHD existerar inte, det visar positivt för alla om man gör testen när man är tonåring lol palla att alla snackar om de som om man vore dödsdömd.

 14. Nanna skriver:

  Håller med anonym, adhd finns men jag var nyfiken så jag och 5 kompisar gjorde varsinn utredning, gissa vad? jo ALLA fick diagnosen… jag tyckte det var så kul för det är en sak som verkligen är inne just nu att skaffa en diagnos… :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>