GALET SKÖNT ATT VAKNA IDAG!!

God Morgon!
Har precis öppnat ögonen, vi kollade på film hela familjen till rätt sent inatt. Netflix är verkligen så galet bra!! Tänkte lotta ut till er också snart några koder på 1 år.

Nu ska jag upp och käka frukost, hunrig som tusan, och solen skiner idag så det är riktigt skönt att vakna upp till det!

Haha måste berätta en rolig sak. Inatt när jag skulle gå in och lägga mig i sängen så låg Irme voffing där, aja tänkte jag han får väl ligga här inatt han brukar ändå hoppa ner efter en stund, vet ni vad han gör då?

Han morrar åt mig, haha typ som att det här var hans säng, jag försökte krypa ner lite försiktigt han är ju inte lika liten som för ett år sen, haha men det gick bra så nu har vi legat och gosat hela natten, han snarkar, och pappa tog fast en liten mus på vinden, nu är det någon ny som springer runt och härjar med mig!! Då tar jag fram den där spikey kepsen med nitar och slår i taket, hoppas jag skrämmer livet ur mushelvete!!!!

Haha, jaja några timmars sömn fick jag iallafall, hörs sen!

2 kommentarer

2 svar till GALET SKÖNT ATT VAKNA IDAG!!

  1. Anonym skriver:

    Om hunden morrar vid sängen, så betyder det att den markerar för dig att det är hans sovplats. Detta kan vara början på att hunden försöker klättra i “flockens” hierarki. Se upp med det beteendet, för det kan bli ett stort problem framöver, och behöver korrigeras direkt.

  2. sofia skriver:

    Åter igen.
    Du är snygg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>