GOD MORGON

Hej!
Hade riktigt kul igår måste nog vara framförallt för att hela familjen var där och alla hade så sjukt kul, vi åt världens godaste mat, spelande flera familjespel med farmor och farfar och pappas bror! Jag och Matilda hade köpt några goa paket till dem också!

Vi kom hem ganska sent igårkväll, och då var jag helt slut för vi bor en bit ifrån farmor och jag och pappa och Matilda hade snöbollskrig hela vägen hem, haha! Sen kom vi hem och eftersom att mamma och pappa alltid ska ha sina hemligheter, sen gav vi varann några julklappar tände tomtebloss och bara pratade och hade det så galet skönt!

Såhär såg min julstrumpa ut igårmorse när jag vaknade!

Det måste vara den bästa jul jag har upplevt!

6 kommentarer

6 svar till GOD MORGON

  1. Sandra skriver:

    Vad bra att din jul var så bra som den låter att den va :)

  2. Sara Lundgren skriver:

    Ååh, älskar att öppna pakten från julstrumpan på morgonen. :) Jag är också 17 år som dig? :)

  3. Felicia Lilja skriver:

    Vilken fin julstrumpa du har! Jag har en likadan :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>