GOD MORGON FRÅN ETT SOLIGT ESKILSTUNA..

Men dra mig baklänges vilket härligt väder vi har och haft nu många dagar i streck, det är exakt såhär jag vill leva! Inga måsten utan bara ta dagen som den kommer och verkligen göra den till det bästa jag kan.

Den här veckan har varit så kul, men jag har inte fått så många timmars sömn! Men det är sommar, livet seglar på moln och allting känns bra! Ta vara på dagen, och njut!
Här kommer några bilder från hur min morgon har sett ut..

Jag går upp, tar på mig kläder gör i ordning en riktigt härlig frukost. Skär upp några jordgubbar häller upp en skål med Yoghurt sätter på musiken på max nivå och känner hur basen höjer hela stämningen, denna morgon har varit helt perfekt! Hoppas alla får en riktigt härlig fredag!

1 kommentar

Ett svar till GOD MORGON FRÅN ETT SOLIGT ESKILSTUNA..

  1. Ebba Hemmaer skriver:

    Eskilstuna är en grymt härlig stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>