GÖTEBORG MED VÄRLDENS GOASTE VÄNNER # 2

Igår tänkte vi ta spårvagnen in och shoppa i Göteborg,det är kul när det är fler som har samma intresse, som kläder, mode, musik och ja. Ni förstår hur jag tänker! Det var ganska mycket folk, så vi gick uppåt nog Avenyn…

Synd att Liseberg inte var öppet, men jag kommer tillbaka när Liseberg har sin stora julmarknad, vännerna i Göteborg är allt för goa, och dessutom har jag lärt känna mycket nya människor, riktigt goa människor! Här får ni bilder från gårdagen


Jag och Gustav, haha riktigt roliga dagar! Hur många läser min blogg från Göteborg? Träffade rätt många härliga människor som läste bloggen, alltid lika kul!!!

10 kommentarer

10 svar till GÖTEBORG MED VÄRLDENS GOASTE VÄNNER # 2

 1. lina skriver:

  Jag är från Göteborg.. men fick tyvärr aldrig träffa dig :( men du får komma snart igen! :)

 2. Agnes Olsson skriver:

  Läser självklart din blogg, haha
  Det var riktigt kul å få träffa dig!! :))

 3. Anonym skriver:

  Jag är från Göteborg :)

  Jag såg dig där :D
  Älskar din blogg!

 4. julia skriver:

  jag bor i karlstad och det tar tre timmar för mig att åka till göteborg

 5. Gisela Albinsson skriver:

  Ser ut som ni haft riktigt kul! Btw så är jag kär i din vän, Vad han nu heter!
  Kram!

 6. Anonym skriver:

  jag bor lite utanför göteborg :)

 7. Anonym skriver:

  Jag läser din blogg och är från Gbg ;)

 8. Viktor skriver:

  Hej! Vad kul att du är där nu =) Jag åker till gbg nu till helgen och det ska bli hur kul som helst! :D
  Allt bra?
  Kram :D

 9. Timmy skriver:

  http://www.domijo.nu

  TJÄNA 1000KR PER VECKA?
  EGEN INKOMST SOM UNGDOM?
  LÄS HUR DU GÖR!

 10. Emelie S skriver:

  Jag kommer från Göteborg :D såg dig inte själv men såg på Instagram att min kompis lillasyster fått sms från sin kompis “omg omg sitter på samma vagn som Viktor Frisk” haha så det var nog en del tjejer som blev lite till sig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>