HÄR TRÄNAR JAG

Såg att några av er hade funderingar på vart jag tränar när jag säger tränings rummet, jag är killen som älskar att dra på mig tränings skorna och sticka ut och springa långt, då menar jag skog och ödemark det är för att jag känner mig så galet fri då!

Men det är svårt i – 15 grader lungorna tar stryk, vi har fixat ett tränings rum hemma där det finns ett springband som fungerar hur bra som helst det går även att välja om man vill köra intervaller i uppförsbackar även, helt perfekt jag tycker intervaller är sjukt kul och det har alltid gett mig resultat ganska snabbt!

Eftersom det är mina föräldrar som byggt upp det här, så finns det självklart en TV i träningsrummet, jag föredrar nog go musik i lurarna istället! 

Finns inget bättre att träna i underställ nu känns det nästan som om jag är tillbaka i hockey tiden igen, det är lätt att ta på sig och det är skönt dessutom.

Utöver det:
Träningskor
Rebook Keps
Iphone hållare man sätter på armen, perfekt för musikälskaren!
Reebok byxor, oftast för utomhus träning 

2 kommentarer

2 svar till HÄR TRÄNAR JAG

  1. Rebecca Nilsson skriver:

    Hej! Var är löpbandet köpt?:) Jag ska nämligen flytta om ett halvår och skulle behöva ett smidigt men stabilt löpband:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>