I MIN VÄSKA

Jag vet inte om det här är min första gång jag skriver ner saker jag brukar ta med mig i min väska. Eftersom jag ofta är i farten så brukar jag ha några saker med mig.

En stark hårspray från Loreal
En tandborste som ligger i det yttre facket om jag inte sover hemma
En gammal hederlig kam om frisyren sviker under dagen
En parfym ifrån Lanvin, mild doft, väldigt god, kan lista mina favoriter sen
En variant av saltvattenspray ” Wool Shake 08 ” ska se vart ni kan hitta den
Ett vax ifrån American Crew, ett bra alternativ
Ett par wayfear glasögon med mycket färg, mina favoriter 

3 kommentarer

3 svar till I MIN VÄSKA

 1. Signe skriver:

  Viktor, jag vill bara att du ska veta vilken stor inspiration du är för mig. Jag är en helt vanlig tjej. En helt vanlig tjej som inte är snyggast, inte har mest pengar, inte har det lättast hemma. Visst, jag har det inte bäst, jag ser så gärna alla fel, hur jag tror alla andra har det, hur alla andra är och får världens ångest över att jag är så misslyckad. Men när jag läser din blogg blir jag påmind om hur galet bra jag har det, och att jag är bra precis som jag är! Du är alltid så positiv, även när saker kanske inte är på topp, du kämpar för det du vill och verkar ärligt talat genomgo. Tack för vad du gör Viktor, du är bäst! Sluta aldrig vara du!

  Massa kramar Signe

 2. denise skriver:

  coolt 8)
  läs min blogg!!!!!
  jag uppdaterar jättemycket och man blir fast vid den snabbt :)

 3. Hanna skriver:

  haha, gudars vad förberedd, är imponerad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>