DOWN

Ni märker det, men jag blundar för det. Jag ska inte säga att jag är trasig för det är jag inte men just nu har jag en dålig period i livet och jag tror att det framförallt har med mina upp och ner gångar att göra.

Det är som att mina tankar bara förändras, minnet bara raderas och tänket jag har blir felaktigt. I dom här stunderna är det bara en sak som kommer in i tankarna och det är att ha spänning, vill alltid ha folk runt om mig och se att det händer någonting.. Jag trivs här, och jag tänker inte lämna det jag skapat för jag kom inte hit för att misslyckas, aldrig! Bloggen är som en dagbok och jag måste få skriva av mig, det är rätt att må dåligt, det är rätt att visa att man är svag för sig själv och erkänna sina brister. Men vet ni vad? Det här växer mig som människa på samma gång.. För oavsett vad som händer och oavsett vad vi gör så kommer det att vara såhär.

Tror också det har med min utredning att göra, jag vill bara få den klar och se om det blir någon förbättring, om tankarna kan sluta snurra och att jag får hålla kvar en tanke i taget.

Jag kanske inbillar mig att det är rätt, eller fel.. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning!

7 kommentarer

7 svar till DOWN

 1. Viktor Sandberg skriver:

  Så snygga bilder! :D

 2. amunda skriver:

  Your sunglasses are fake. shame on you!

 3. Anonym skriver:

  Lotta ut justin goodiebagen!!

 4. Kristian skriver:

  PLEASE tell us the name of the jacket?

  Thanks!

 5. Puer skriver:

  Man upp!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>