I'M SORRY

I’m sorry. Förlåt för att jag inte alltid är den bästa människan. Att nå upp till alla krav går inte, det finns inte. Den gråa färgen på himlen speglar mina känslor. En dag i taget, en dag. Vi har så mycket att prata om, men att skriva räcker inte till. Oftast inte.

Ikväll som 20.30 så ses vi, då ska vi prata känslor och fortsätta på vad jag sa förra veckan, men den här gången ska även ni få ställa frågor och jag ger er mina svar.

Jag är ledsen. Ikväll tar vi igen våran förlorade tid. 20.30

4 kommentarer

4 svar till I'M SORRY

 1. Carro skriver:

  Ser fram emot ikväll Viktor. Ha det bra så länge! Du är underbar :)

 2. Joachim skriver:

  Det er ingen mennesker i verden som er perfekte. Så lenge hvert enkelt menneske gjør det beste av sine forutsetninger, er det alt man kan be om. Alle setter høye krav til seg selv og når man ikke når dem tenker man at det ikke er godt nok. Er det noe jeg har lært oppgjennom livet så er det å gjøre det man rekker, og resten av gjøremålene får bare vente. For ingen er perfekte og man skal være stolt av det man får gjort. :)

 3. Anonym skriver:

  Du är så underbar! Du e verkligen en stark kille och säger de nu eftersom jag inte kan se på sändningen :D
  Du e en inspiration, förebild. En av de få bloggläsare som jag gillar. Dessutom är du jävligt snygg!! ;)
  Keep going! Dina läsare e med dig 110%, forever&always! Ha en fin dag :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>