I'M THE CAPTAIN OF MY SOUL!

Ejdenwik är ett märke som ni kommer få se mycket av nu i framtiden, märket har skapats av min vän Johan Ejdenwik, en helt otrolig vän som dels är många år äldre än jag, men med stor erfarenhet av kläder och stil.

Ejdenwik har precis släppt världens snyggaste tågväskor, med märket I’m the captain of my soul! Jag har en av de första väskorna som tillverkats och nu kan även ni få beställa en väska, helt inspirerad av sjömans stil och med känsla för strilrenhet! Vill du beställa en egen? Kolla informationen under bilden!

Gilla även EJDENWIK på facebook https://www.facebook.com/EJDENWIK så ska ni se att det snart även kommer upp en tävling!

Beställ din egen väska idag, priset är 299 Kr. Skriv till deras email som du ser här under och skriv om du vill ha en, eller flera.

Annars kan du ringa till Ejdenwik på numret till du ser här under, gör som Viktor Frisk och gläns med din EJDENWIK tygväska i sommar, and you know, you are thecaptain of your soul!


Phone: 
+46721 88 27 87      Email: shop@ejdenwik.com            
www.ejdenwik.com

1 kommentar

Ett svar till I'M THE CAPTAIN OF MY SOUL!

  1. Issa skriver:

    Aha har de nyss släppt :) Jag har haft en precis likadan väska med de märket i över ett halv år nu. Fick den i sommras. :) Men håller med, den e riktigt snygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>