IN MAGAZINE TODAY #1

Jag var på stan idag och såg tidningen direkt, det känns nästan konstigt att se sitt eget namn. Intervjun ska ni få läsa sen. Jag fick frågan om jag ville skriva lite om mode och visa upp mina outfits i kommande nummer också, så det kommer nog bli kul och även för er att ni får se mer av mina kläder!

Jag får ofta den frågan hur jag skulle beskriva min egen stil och det jag skulle säga är att jag alltid tar på mig det jag tycker är bekvämt. Hemma går jag ofta runt i stora tröjor och en mössa. Jag trivs lika bra i det som jag trivs i att vara uppklädd, min stil är nog ganska enkel, just därför det är lätt att inspireras av den.

Del #2 kommer sen, men berätta gärna vad ni tycker? Och vad skulle ni vilja se mer av i kommande nummer?

2 kommentarer

2 svar till IN MAGAZINE TODAY #1

  1. CAROLYN.SE skriver:

    Snyyyggt Virre! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>