JAG FÖRSÖKER SLÅ IN PAKET HAHA..

God morgon!!
Fan vilken härlig morgon, nu är det bara en dag kvar till jul och det ska bli kul att få ha hela familjen samlad, snart kommer min syster och hennes lilla hund hit också längtar som fan efter dem!!

Jag försöker slå in paket och spelade in en videoblogg som kommer upp snart, haha det gick.. Eller ja det får ni se i videobloggen sen! Nu ska jag ut och springa ett varv, käka en skinkmacka och bara ta det lugnt..

Lätta på erat hjärta, hur mår ni och vad ska ni göra i jul?  Jag svarar på varenda kommentar.

50 kommentarer

50 svar till JAG FÖRSÖKER SLÅ IN PAKET HAHA..

 1. Matilda skriver:

  Jag och min familj ska vara borta över dage! kram

 2. Bexx skriver:

  Älskar din blogg, du är verkligen en riktigt inspirationskälla! Skit snygg är du också.!!<33

 3. Felicia skriver:

  Jo allt är bra! Julen firas tillsammans med kusinerna. Hoppas du mår bra. U know I love you’re style♥
  Kram&Go’Jul

  • viktorfrisk skriver:

   Åh helt underbar kommentar, tack som fan!! Hoppas du får en grym julafton med kusinerna, jag mår grymt bra hoppas du också gör det! Min stil inspireras av alla er där ute, tack!! ha en underbar jul

 4. Sandra skriver:

  Idag firar jag med min pappa här i Nykvarn och åker härifrån till min mamma som bor i Nynäshamn vid sex.
  Av pappa kan jag få sämre grejer en mina syskon..
  Ex två är sedan..
  Min sysster fick en iPod och en mobil.
  Min bror iPod och en megafon.
  Och jag fick ett bräd spel…
  När jag fyllde 11 fick jag ingenting av min pappa, asså han har pengar och så det är inte det..
  Men min mamma är ensam stående inte super mycket pengar men där brukar jag och minna syskon få ganska lika :)

  Så spänd på vad som ligger under granen nu?
  Det är ju inte värdet som räknas uttag tanken.

  Hälsningar Sandra Eurenius 02/23-99
  0723103615

  • viktorfrisk skriver:

   Det gör ont i mitt hjärta när jag läser din kommentar, jag hatar julen på många sätt. Framförallt för att jag vet hur orättvist det är och hur många som inte har råd att fira jul, det är inte vad som är i paket som gäller, det är omtanken och kärleken bakom!

   Hoppas du får en riktigt fin jul, kram!

 5. Lisa skriver:

  varit sjuk hela veckan, förkyld & ont i halsen. slutar med att jag (dagen innan julafton) för inse faktum att jag INTE kommer att bli frisk till julafton som jag så länge hoppats på! men vad gör det, mina två bröder som reser jorden runt har kommit hem, och min mamma som varit i thailand i 2 månader kom hem igårnatt, bättre presenter finns inte! nu är det även dags för mig att slå in julklappar, dock är jag nog lite med pro än du, mihihi.

  • viktorfrisk skriver:

   För några år sedan så låg jag och var magsjuk hela julafton, tyckte det var jätte jobbigt. Men min familj firade med mig iallafall på bästa sätt, jag hoppas du får en jätte fin jul Lisa!

   Ta hand om dig, och må bra!!

 6. my skriver:

  jag är SÄMST på att slå in paket! haha
  firar jul me pappa och syskonen hemma i år, för mamma jobbar imorn på julafton..
  så juldagen blir som julafton typ, men de kommer bli bra ändå! :)

  • viktorfrisk skriver:

   Haha jag med!! Så jävla värdelös på att slå in paket och få det att bli bra slutar alltid med att jag river sönder allt och går och lägger mig eller något haha!
   Fan vilken härlig jul du verkar ha eller få, sköt om dig och ta hand om alla dom du älskar!

 7. Tjena Viktor!

  Jag mår bra och julen firas med familjen på julafton. Sedan på juldagen ska jag träffa några vänner och gå ut och käka sedan köra en fet utgång.

  Hur får man lättas tag på dig angående intervju?

  • viktorfrisk skriver:

   Vad härligt!! Aa det låter sjukt kul synd att man inte är 18 ännu nästa år får man väl gå ut med vännerna antar jag!! Du når mig på mailen alltid, som finns på sidan av bloggen!

   Ta hand om dig och ha en sjukt fin jul!!

 8. lina skriver:

  Hej Viktor! Jag mår hyfsat bra, saknar vissa person som jag skulle vilja fira jul med, men som jag inte kan.. Men iallafall.. jag ska fira jul med min familjehem :) Och jag kanske jag ska träffa min riktiga Mamma under lovet som jag inte träffar på typ 2 år. :) Hoppas du får en riktigt bra jul och så vill jag säga att du är otroligt grym Viktor! Man blir sjukt glad av att läsa din blogg, du är en sån himla bra förebild! Och jag hoppas att du kommer till Göteborg snart, skulle så gärna vilja träffa dig! <3

  • viktorfrisk skriver:

   Åh! Jag hoppas verkligen för din skull att du får träffa henne, det känns som det här blev lite jobbigt. Jag hoppas verkligen för din skull! Hoppas du får en grym jul, ta hand om alla du älskar och må gott!

   Stor kram!

 9. Anonym skriver:

  Jag mår bra trots att man längtar bort vid denna tidpunkt av året. Men jag tror inte att jag skulle vara lyckligare av att vara utomlands. Problemen är fortfarande där..Bättre faca problemen i stället för att fly. Jag har iaf varit på gymmet, en stan en sväng så resten av kvällen tänker jag bara ta det lungt. Tacos, julmys och göra en “visionboard”..Städa lite inför jul då vi kommer ha besök av min kusin, mammas systrar, farfar,mormor(dock om dem orkar) och äta en trerättersmiddag. Kollade precis i kylen..Julmat:/ Vår familj är inte så förtjusta i det men mormor vill ha sina köttbullar typ..haha så det kommer inte riktigt bli en tradionell jul..Inga paket, ingen tomte(vi har blivit så stora så vi ger inte julklappar till varandra) osv

  • viktorfrisk skriver:

   Jag förstår hur du menar, men problemen kommer alltid finnas kvar. Försök att ta tag i dem istället, försök att res dig själv och försök att le och vara glad! Jag önskar dig en jätte bra jul och hoppas du får en massa kärlek!!

   Kram

 10. OLIVIA skriver:

  jag mår lite dåligt över att jag bara köpt en parfym till min kille i julklapp, han är rik och det känns som att jag kommer få mycket och dyra saker. vad ska jag göra? skäms ju :(

  • viktorfrisk skriver:

   Jag förstår hur du menar, jag har alltid varit så girig och jag hatar känslan när man känner hur många som inte ens får fira jul ordentligt.
   Försök att inte tänka så mycket, jag önskar dig iallafall en riktigt fin jul!

   Kram!

 11. Cecilia skriver:

  Hej Viktor och godjul i förskott!

  Just nu mår jag skit.. var på en fest igår där mitt ex var också. Alltså det har gått sju-åtta månader sen han gjorde slut men jag blir så jävla arg och ledsen när jag ser honom och vill bara antingen skrika på honom eller springa där ifrån. Sedan det tog slut gör han verkligen ALLT för att undvika mig, känns som han hatar mig fast jag vet att han inte gör det och blir bara så jävla arg för han är så feg.. Vi har ändå känt varandra i flera år så det känns inte ens okej att han gör så…
  Sedan är det skit också för att jag har precis låtit mig själv börja gilla en kille som jag har skrivit med ett tag, men bara för någon dag sedan så känns det som han helt plötsligt slutade gilla mig..? Fattar ingenting och det suger.
  Saknar min farmor så sjukt också för hon dog tidigare iår och detta blir första julen utan henne någonsin och det känns riktigt tungt..
  Men idag kommer min bror hem och ser fram emot imorgon för jag har hittat så bra julklappar till min familj så det är liksom inte skit med allt iallafall :)
  Hoppas att 2013 blir bättre, tack för man fick skriva, kram!

  • viktorfrisk skriver:

   Försök att inte tänka på det!! Umgås med människor du älskar och som älskar dig speciellt nu när det är jul! Du och ingen annan heller förståss förtjänar att få skit ifrån någon som inte ens förtjänar en omtanke!

   Stor kram och ta hand om dig, God jul!!

 12. Jag mår jättebra själv då Viktor ? :) Jag kommer att chilla ta de lugnt och mormor och morfar kommer till oss och äter gott och öppna julklappar och umgås och har det jätteskönt och kul. Hur kommer din jul se ut då ? :D

  • viktorfrisk skriver:

   Fan vad härligt, låter helt underbart baara vara med släkt och vänner och ha det riktigt bra, jag älskar julmaten, speciellt köttbullarna haha det låter så traditionellt!!

   Ha en grym jul och ta hand om dig Matilda!

 13. Rosalie ~ skriver:

  Hoppas du får en alldeles underbar jul och tar vara på tiden med din familj.
  Det är du helt klart värd! kram (:

 14. Rosalie ~ skriver:

  Hoppas du får en alldeles underbar jul och tar vara på all tid med familjen.
  Det är du helt klart värd! kram (:

 15. Anonym skriver:

  Hoppas du får en riktigt bra jul Viktor! Man blir alltid glad och får insperation av att gå in på din blogg! Fortsätt som du gör!

 16. Matilda skriver:

  Hoppas du får en riktigt bra jul Viktor! Man blir alltid glad och får insperation av att gå in på din blogg!
  Fortsätt som du gör!!

 17. Matilda skriver:

  Hoppas du får en riktigt bra jul Viktor! Man blir alltid glad och får inspiration av att gå in på din blogg!
  Fortsätt som du gör!!

 18. Matilda skriver:

  Hoppas din jul blir riktigt bra Viktor! Man blir så glad när man går in på din blogg! Fortsätt med det du gör, du är grym! God Jul!

 19. Anonym skriver:

  jag mår inte så bra fryser och hostar så gör riktigt ont o förkyld :( firade ju med min pappa i dag o i morm med min mamma och min mammas syste och min mormor som kanse inte lever så länge til :(

  jag hoppas allt är bra med dej och din jul blir riktigt bra

 20. lisa larsson skriver:

  jag blev just mycket gladare för min syster klev nyss in genom dörren efter ett halvår borta i London, så fick äntilgen hem min bästa vän igen!!
  och de blir en jul hemma i år ist för i stugan… så bara familjen i år!
  men du får ha det bra och ta hand om din familj och dina vänner! man vet aldrig när de försvinner!

 21. Sara skriver:

  Hej Viktor
  Just nu är allt bara skit och känns som allt jag gör bara blir fel. Min mamma sa idag att hon har haft kontakt med soss angående att hon inte vill att jag ska bo med henne. Min pappa lämnade mig och mamma för ca 1år sen då han inte orkade med mig. Jag har inte haft mycket vänner på senaste tiden men dom jag har gillar att dra ut och festa. Igår så földe jag med dom och det slutade med att polisen kom och körde hem oss. Ingen av mina föreldrar vill ha med mig att göra och jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som dom vill att jag ska ta livet av mig så dom kan slippa mig. Dom tror att jag tar droger och dom hotar flera gånger med att sälja min häst. Grejen är att utan min häst kommer jag aldrig att klara av skolan och speciellt inte att försöka må bra.
  Jag får inte fira jul med rästen av familjen så jag kommer åka iväg till min häst och mysa med honom och rida ut i snön. Du ska veta att du har hjälpt mig igenom mycket även att du nog inte vetat om det.
  Tack för att jag fick skriva hur jag engentligen mår. Hoppas du får en riktigt bra jul! Kram

 22. Matte skriver:

  Tjenare.. Jag startar morgonen med en 20km skidtur, bara det inte är för kallt.. På kvällen samlas vi hela familjen hos mamma och pappa.. Då äter vi gott, umgås, spelar sällskapsspel och sen sent på kvällen kommer tomten med klappar åt oss :) Hoppas du Viktor får en riktigt god jul och ett gott nytt “blogg” år 2013 :) Din blogg e så grym och du ger otroligt bra inspiration åt oss.. I vissa inlägg du skriver får du oss bloggläsare att tänka efter riktigt ordentligt :) Härligt.. Allt gott önskar ja deejj <3

 23. Bella skriver:

  Hej, Viktor!
  vill bara säga först att jag gillar verkligen din blogg!
  min jul firas med familjen hemma hos min mormor… kommer sakna min Morfar som gick bort för ungefär 1 år sedan, första julen utan morfar… de kommer bli jobbigt! men annars så ska då nog bli en rikigt bra jul!
  hoppas allt är bra med dig. som sagt älskar din blogg. kram!

 24. Haha tycker du att du inte kan slå in paket, dina paket va ju skitfina! Min katt hade varit bättre än mig så..

 25. Denise skriver:

  Har ingen familj att fira jul med så blir själv, 13de julen och jag är ensam.. Ha en mysig och härlig jul med nära och kära du. Du är bäst, kram

 26. Lisa skriver:

  Så himla mysigt det ser ut Viktor!
  Hoppas du får en underbar julafton med mycket kärlek och goa människor!
  Måste bara säga att du är en stor inspiration och jag ser verkligen upp till dig, du är dig själv och kämpar för det du vill och låter inget komma ivägen! Du är helt äkta och sånt gillas!
  Hoppas du drar förbi skåneland nån gång, kanske till och med Helsingborg om jag har tur så man får säga hej :)
  Stay you! :)

 27. jenna skriver:

  kollar din blogg flera gånger per dag, du är bäst! firar jul hemma med en massa släktingar iår:)
  ha det bra!

 28. Hanna skriver:

  Jag ska iväg till brorsan och fira jul med familjen.
  Mår inte så vidare bra, både psykiskt och fysikt men men
  Får försöka va lite glad ändå de är ju ändå jul ju.
  Jätte fin blogg förresten och du är också jätte fin!
  Blir glad av och läsa din blogg och dina kommentarer, jätte fint!
  God jul!

 29. Elise skriver:

  Hej viktor!
  Grym blogg har du och grym är du !
  Sjukt snyggt skriver du och sjukt snygg är du !
  Älskar din blogg kika in på min blogg om du vill..
  Kram <3

 30. Ska fira jul hos min mormor med släkten, fast dock utan min mamma som inte vill
  fira jul i år och det sårar mig för har aldrig firat jul utan henne så det känns lite trist.
  Och sen har jag köpt 1 julklapp till min mormor och det kommer kännas sjukt taskigt
  mot alla andra i min släkt men vad ska man göra! God jul viktor, hoppas du får det bra!
  Puss och kram :D

 31. Lisa skriver:

  Du är så otroligt vacker Viktor, ser verkligen upp till dig, tack för all inspiration och peppande ord du delar med dig av! Hoppas du får en trevlig och härlig jul ! KRAM

 32. amanda skriver:

  du vill ju att folk ska kommentera dina inlägg, ett tips är att svara på alla kommentarer i varje inlägg. för du ser ju hur mycket de blir när du skriver att du ska svara? så om du svarar på varje inlägg så kommer du få fler kommentarer o alla blir inte på samma inlägg.

  ha en god jul o gott nytt år!

  • viktorfrisk skriver:

   Haha, ja absolut! Men jag svarar väl när jag har tid? Jag sitter inte hela dagen framför bloggen!
   Kram

 33. Emelie skriver:

  Du är bääääst Viktor! Älskar din blogg

 34. Sandra skriver:

  Du får jätte gärna komma hem till mig och slå in mina paket för jag är verkligen inte bra på det ;) Jag ska fira jul med min underbara släkt och familj. Hoppas du får en riktigt bra jul :)

 35. Olivia skriver:

  Jag ska bara fira hemma med familjen :)
  Viktor, du är så jävla snygg, så det går bara inte! Har typ kändiscrush på dig, hihi ;)

  Massa kramar från mig! :love:

 36. Ella Hahn skriver:

  Firar jul här hos min pappa som bor i USA och halva släkten, första gången jag firar jul med honom på 15 år. jiiihaa! Shoppar massor och bara umgås så mycket jag kan med pappa. Nu är ju jul över men.. ;) god jul och gott nytt år viktor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>