DU VILL ALDRIG SE EN VÄN DÖ UNG!

Vill man förstöra sitt liv så är det upp till en själv, men jag kan säga att jag aldrig i mitt liv någonsin skulle få för mig att dejta en tjej som röker. Det är värre än att slicka en askkopp. Man väljer själv vad man vill göra mitt liv, vill man röka och förstöra sig själv, så visst.

Men jag tycker faktiskt människor borde lägga en extra tanke och tänka på vilka det egentligen drabbar, det är nästan värre när äldre människor röker, dom om några borde väl ha tillräckligt mycket vett för att veta vad som är rätt och fel? Tänker man inte på vem man förstör för, det är så många som försvunit på grund av just rökning.  Det jag mer menar är att världens finaste tjej med världens bästa personlighet skulle sjunka i mina ögon om hon rökte, framförallt för att älskar jag en person så vill jag ju såklart hennes bästa och jag lovar er, ni vill aldrig se någon dö ung pågrundav någonting ni kunde ha stoppat!

Tänk ett steg längre, du är smartare än så! Vad är era åsikter?

23 kommentarer

23 svar till DU VILL ALDRIG SE EN VÄN DÖ UNG!

 1. my skriver:

  de är samma här
  vill man ha en pojkvän som röker? nej tack!

 2. jonathan skriver:

  HELT RÄTT!

 3. Linn skriver:

  sjukt bra skrivet, skulle heller aldrig dejta en kille som röker!

 4. Emma skriver:

  ja men har man väl börjat så kan det vara jävligt svårt att sluta, det där är så typiskt folk som aldrig har rökt eller liknande, visst jag röker inte men jag har prövat och nästan fastnat och det är jävligt svårt att sluta och känner man och umgås man med fel folk så kan de va svårt att motstå, alla i min omgivning röker eller har provat på, det där är så typiskt rikemans folk, ni tror att det är så lätt med allt men REALITYCHECK, det är det inte så sluta ha förutfattade meningar snälla

 5. Anonym skriver:

  håller fullständigt med emma. komiskt nog att blondinbella och HATAR folk som röker. fucing rikemansfolk.

  det är omöjligt att sluta, jag röker själv och kan inte klara mig en timme utan cigg, jag bokstavligen talat gråter. och nej jag började inte för att vara cool eller nåt, jag tyckte helt enkelt om det…nu ångrar jag mig dock. men inte så lätt att sluta

  och du och ditt “jag skulle aldrig dejta”. vemfan tror du att du är?

  • Emma skriver:

   så sant, min mamma försöker sluta men det är inte så lätt när man är nästan femtio år och har rökt sen hon var 16, tror du att hon vill röka?, men det är FAN inte lätt att sluta så sluta ha så jävla mycket fördomar, ni behandlar folk som röker som en annan ras men det är dom inte, tänk er själva en vana/nått man gillar, det är inte så lätt att bryta. skulle det va så lätt att sluta upp med en vana man haft sen flera år tillbaka, och när såkallade ”kompisar”’ har lämnat en för att man röker så blir cigaretten som en kompis så tänk er för innan ni säger saker, ni sårar folk men det är väll inga problem för rikemans ungar för ni har ju fått allt serverat på ett silverfat hela livet till skillnad från andra

  • Anonym skriver:

   Å herregud, ert jävla snack om rikemansbarn. Vem fan har fördomar här va? Bara för att man har det bättre ställt ekonomiskt så betyder det inte att man går igenom tuffa saker och inte kan börja röka? Seriöst, ni framstår som 2 riktiga idioter båda två.

  • Emelie Löhf skriver:

   Alltså, det är aldrig omöjligt att sluta röka eftersom att folk faktiskt har lyckats göra det. Det handlar ju om att bestämma sig, vara stark och stå emot. Och varför var man ens tvungen att börja röka om man visste att man så lätt kunde falla dit och bli beroende? Och jag håller med Viktor, rökning är så himla äckligt (även fast jag kan tycka att det kan vara snyggt i en photoshoot eller liknande). Och ni som snackar om att “rikemansfolk har mycket fördomar”, vad är det ni har då om “rikemansfolket”?! just sayin’

  • sanna skriver:

   Man är ju inte midre värd för att man röker eller är alkolist eller om man har ätstörningar, alla är ju lika mycket värda! Ibland kan man hitta tröst genom rökningen, alkoholen eller maten och då ska man finnas där för varandra och stötta! Och vissa som röker kanske bara tycker det är gott och inte mår dåligt eller så. Och det spelar ingen roll om man har bra med pengar eller inte! Alla går igenom svåra saker i livet. Och jag är 15år och har många kompisar som super sig fulla varje helg och röker. Men har jag gjort det? Nej! Jag har ju vett och kan ta egena beslut och säga nej, bara för att alla andra gör det behöver man inte göra det själv. Man kan ju faktiskt ta beslut själv. Just saying!!

 6. C skriver:

  Jag är 20 år, har aldriiiiig stoppat en cigg på mina läppar, det kommer aldrig att hända heller.
  Nästan alla i min kompiskrets röker, men inte jag! Aldrig, våga säg nej!
  Tack Viktor för alla dina fina inlägg! Ha en bra dag! Kram C

 7. Viktor skriver:

  Att sluta röka är något av det svåratse som finns men om viljan och stöd finns där så gå det, tro mig, Har hjälpt många av mina kompisar, släktingar m.m så det går. Finns där för dom!

  Bra skrivit Viktor :D

 8. Emma skriver:

  ja men har man vuxit upp där alla omkring en röker så kan det vara jävligt svårt att stå emot, vadfan menar du med idiot om det där med rikemans folk, jag känner jävligt många rikemans ungar och deras liv är fan så mycket lättare än de som kommer ifrån en medelklass familj det vet jag så säg fan inte att jag har fel, hahaha till och med undersökningar visar att folk med rika föräldrar inte går igenom lika svåra saker som medelklass familjer , har du t.ex sett din mamma bli misshandlad? jag känner en som såg sin mamma bli nästan dödad, det brukar nog inte rikemans barn se punkt slut.

  • Anonym skriver:

   haha fördomar fördomar… du vet fan då ingenting ska du veta.

  • Anonym skriver:

   som att inte ett rikemansbarn kan se sin mamma bli misshandlad eller dödad? det har ingenting att göra med hur mycket pengar man har?

  • Anonym skriver:

   Spelar väll ingen roll om man har pengar eller inte!!! Alla kan väll gå igenom svåra saker!!!!!

 9. hampus skriver:

  Nej skulle inte hellre dejta någon som röker då de luktar riktigt illa och är farlig + att jag har astma så hatar när folk nära mig röker

 10. Milan skriver:

  En person som är anonym ska man aldrig ta hänsyn till, utge vem du är eller håll dina åsikter för dig själv. Emma håller med dig men du överdriver lite med att säga rikemansbarn då Viktor faktiskt tjäna sina egna pengar, i alla fall en stor del av den!

 11. ikil skriver:

  sure thing rökning sugar. jag röker själv, men själva grejen “jag skulle aldrig dejta någon som röker” är det inte insidan och själen man bryr sig om?Okej om endel tycker att det är oattraktivt. Men vilken snubbe som skulle dissa en brud för att hon röker cigg, måste vara jävligt omogen. just sayin’

 12. daniel skriver:

  Oj, “Skulle aldrig dejta en rökare” Visst ok, Viktor kanske har rätt om att de skadar andra och sådant, allt med KOL osv att man dör i förtid, men hörrni? Ska ni verkligen överdriva sådär, Man går väl först på insida sen utsida eller var det är och inte om den ena personen snusar/röker, herregud. Håller med till 100 procent lkll, Viktor du har vänner som röker och inte dissar du dem för att de röker? Omoget att säga något sådant som att vi sjunker som människor för att vi röker. SKÄRPNING!

 13. Isabelle skriver:

  Jag känner jätte många, unga tjejer i min ålder som röker. Och vissa av dem är världens underbaraste och snällaste. Men jag tycker det är så synd att dem förstör sig själva. Jag vill verkligen deras bästa, jag vill inte att dem ska dö yngre än vad dem behöver bara pga rökning.
  En tjej jag känner ganska bra, röker flera gånger per dag och dessutom dricker hon, stackars flicka. Bara 14 år och har redan förstört hela hennes framtid. Det är så jävla synd, för hon är verkligen jätte gullig och snäll. :(

 14. Hanna skriver:

  Åh håller med dig till 100! Jag har underbara kompisar som röker och har gjort sen de var 14år.
  Men ingen av de är mina ögonstenskopisar, kanske det beror på all rökning?

  Jag har också personer som står mig nära som har eller har haft cancer, bl.a. lungcancer p.g.a all rökning.
  Vissa säger att de kan göra vad de vill, för de är deras liv det drabbar, fuck det! Det drabbar oss andra som fan. Man kan inte vara mer egoistisk, uhh

  Jag har klarat att leva ihop med folk som röker sen jag föddes, men jag skulle aldrig klara leva med en rökare tills jag dör.
  Rökfria killar det är de som smakar som goast.

  Kyssar till dig underbara Viktor! Du gör så mycket, om du bara visste…

 15. Cicci skriver:

  Tyck till och kommentera om vad du tycker och tänker om folk som använder droger och droger i övrigt i mitt senaste inlägg. http://www.ceciliaenglund.blogg.se

 16. http://denniskarlsson.blogg.se skriver:

  true shit ahha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>