KÄRLEKEN TILL LIVET, OCH MOTIVATIONEN TILL ATT ALDRIG GE SIG! ♥

Tiden flyger förbi oss, det händer saker hela tiden och livet är bara så jävla kul! Och framförallt så mår jag i skrivandets stund riktigt bra! Det är som att jag har hittat mig själv, klart jag är ung och ska inte försöka tro att livet är lätt..

Men det är som om många problem är lösta, det jag tänker lägga fokus på nu i höst är att få struktur och lägga ner mycket tid på att umgås med vänner och inte stänga in mig i något som egentligen är onödigt! I bilder, ord, dagar och meningar följer ni med varje dag. Att flera tusen människor följer än dagligen är rätt spännande!

Kommer ni ihåg att jag ibland förut satt och pratade med er via en ” live chatt ” det fick iallafall mig att må riktigt bra och känna kärleken till mina läsare! Helt underbara, och jag funderar på att varje söndagskväll att vi kan prata och öppna oss själva och inse hur starka vi är tillsammans! En bra plan?
Några bilder av lycka från senaste tiden:

Har träffat så många läsare, och det har verkligen vart när man knappt tror det själv som utanför porten till jobbet som hemma i eskilstuna när man är som minst beredd, blir så galet glad ni är riktigt underbara och sprider både kärlek och lycka!

Många dagar har spenderats i solen och lärt mig känna mycket nya människor vilket definitivt har fått mig att le många gånger! Satan vad livet är underbart känner jag!

Precis när jag kommit hem ifrån thailand, rätt skönt att komma hem och träffa alla men längtade väldigt mycket tillbaka nästan direkt, thailand är absolut ett av mina dröm resemål, ska dit igen! Älskar människorna, och livet där! Har ni varit där någon av er?

Jag har lagt ner mycket tid på träningen i omgångar men aldrig hittat strukturen att hela tiden komma tillbaka till träningen och göra något regelbundet, men nu i höst ska jag köpa ett SATS kort och satsa på att träna minst tre gånger i veckan, för det får mig att må väldigt bra! Det här var en ganska bra period i livet hade precis flyttat till Fridhemsplan, och kände att jag hade haft lite för mycket tur och andra människor kom i vägen som bara ville förstöra, men man inser snabbt vilka man kan lita på och inte. En bild här på mig, Andre Bentzér & Carl.

Dagar innan skolan precis skulle sluta, jag var så trött det just då! Längtade samtidigt efter kärlek och någon att älska, men snart därefter skulle livet förändras till något så galet bra! Ganska många sena nätter och inte sömn men börjar få struktur på min sömn!

Använda mig EJDENWIK väska riktigt mycket, och den tygväskan gjorde helt klart sommaren lite lättare att släppa med sig allting överallt som kamera och dator. Snart släpper EJDENWIK många nya kläder och andra saker i äkta läder, ni kommer älska dem!

Och så nu.. En glad kille som verkligen börjar hitta rätt i livet och känner att det finns kärlek till att ge allt man har för att göra saker man älskar och blir glad av! Den här killen har många gånger haft känslan av att ge upp, men alltid tagit sig tillbaka med viljan, styrkan och motivationen att göra det han älskar! Och så ser livet ut just nu..

Har ni någon fråga eller så är det bara att ställa den… Nu tänkte jag gå och sova ska ta tåget tidigt imorgon bitti! :)

7 kommentarer

7 svar till KÄRLEKEN TILL LIVET, OCH MOTIVATIONEN TILL ATT ALDRIG GE SIG! ♥

 1. Kyle Bohman skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du har hoppat av skolan, ska du sluta helt eller börja när höstterminen kommer?

  Såg dig i Eskilstuna för ett ganska bra tag sen men jag såg dig, tänkte gå fram men vågade inte xD haha :)

  Hoppas det går som du vill i framtiden då :)

 2. Viktor skriver:

  Vilket bra/roligt inlägg! Tycker om när det är många bilder och så! :D

  Ha det bra! Kram :D

 3. Rebecca Nolin skriver:

  Hej!
  Du säger att du längtat till kärleken, har du hittat den? Om inte, skulle du kunna dejta en läsare? :)
  Kramar Rebecca!:)

 4. Elin skriver:

  Du är ju så förjävla snygg viktor

 5. Tua skriver:

  Har du hittat någon vacker flicka att älska?
  Kram, stay cool broo! ;)

 6. det finns nog fler än jag. skriver:

  Hej Viktor.
  Jag är 14 år och min mamma och pappa skildes när jag var sju år. Jag var nog för liten då för att riktigt förstå vad som faktiskt skedde, jag kommer ihåg att jag sa: “men det är ju lugnt, jag menar jag är ju van att pappa aldrig är hemma utan bara jobbar.”
  Sedan dess har jag nog fått växt upp väldigt fort, jag bär på väldigt mycket inom mig som jag aldrig riktigt har fått ut. Jag tycker det är väldigt jobbigt att prata om saker “face to face” med folk och jag har VÄLDIGT lätt att gråta, så jag har nog aldrig pratat ut om allt.
  Pappa blev tillsammans med en Thailändska strax efter mamma & pappa bestämde sig för att skiljas, och nu är dom gifta. Mamma blev tillsammans med en man för något år sedan. I början tyckte jag väldigt mycket om pappas nya, men nu hatar jag henne. Jag kan inte beskriva hur plågsam hon är. Mammas nya är jag inte heller så förtjut i, han har fått mamma att förändras. Han har förändrat allt.
  Min syster har ADHD. Jag älskar henne väldigt mycket, men hon kan vara väldigt självisk och väldigt passiv. Hon får ofta utbrott, inte så att hon är elak eller så, men hon kan bli “deprimerad” eller väldigt arg och det är alltid väldigt passivt.
  Allt detta får mig att må, ja jag vet inte, dåligt.
  Utåt är jag nog en väldigt glad och utåtriktad person som inte har några större problem, men på insidan mår jag ganska ofta dåligt och skit helt enkelt. Jag har aldrig sagt det till någon eller visat det mer än att sagt att jag “haft en dålig dag”. Det här blir bara värre och värre. Ofta tror jag att jag har någon diagnos eller ångest/depression. Det där med ångest tror jag verkligen att det ligger något i, vad jag är gör eller hur bra jag än mår för stunden så får jag typ “vad är det för mening” tankar.
  Jag vill inte säga det till någon med tanke på att alla har alltid sagt att jag och min syster är så himla lika varandra. Hon har precis fått sin diagnos och jag vill inte att någon ska tro att jag säger det för att jag vill ha lika mycket uppmärksamhet som henne.

  Om du har orkat läst det här och har kommit så här långt, så ska jag berätta att samtidigt som jag mår sämre har jag också börjat må bättre. Sedan jag börjat läsa din blogg har mitt självförtroende och hur jag mår blivit bättre. Med hjälp av dig och några andra saker känner jag att det går åt rätt håll samtidigt som det går utför. Om det “makes any sense”.

  Jag vill bara säga tack för att du är den du är och tack för att du hjälpt mig till att må åtminstone lite bättre!
  Kram ღ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>