MASSA HÄRLIGA VIDEOBLOGGAR FRÅN DET 2012 SOM VARIT!

Var på stan och försökte köpa lite härliga saker till familjen men det var för mycket folk så det tog ungefär en halvtimme nu är jag påväg hem igen!

Fan vad jag tycker det är roligt att ni uppskattar videobloggarna, ska försöka bli mycket bättre på att filma mer, det lovar jag! Here we go, här får ni några från året som varit!

Här plåtades jag för första den header som ligger på bloggen nu, som var tänkt som en väldigt enkel plåtning jag mycket yngre där, efter nyår är det dags för en ny plåtning och självklart får ni hänga med bakom plåtningen då!

Haha den skönaste norrlänning, Isabelle Strömberg, hon jag hade lite svårt att komma överens angående en sak under året, men vi träffades för en månad sedan och ska träffas när hon kommer hem från Beirut, jag tycker om hennes ärlighet. Skrattar så jag gråter med henne ibland!

Det här är år 2009, jag och min vän Adam Lagerström hade en go men lite tråkig sommarkväll så vi bestämde oss för att klä ut oss till små fjortis pojkar och stå framför spegeln, lyckat eller inte haha jaa men det var kul! Tror vi alla minns dem tiderna!!

Jag och Sarah var på grönalund och kollade på LMFAO och dem var så sjuuukt bra, jag kommer ihåg hur varmt det var där mitt i, så vi gick och åkte discopop karusellen och massa annat, fan vilken härlig kväll det var!

Våga visa känslor. Den här videon blev uppmärksammad för att jag vågade visa mina egna känslor, hade problem med att komma överens med mig själv och alla mina tankar där ett tag, men min diagnos ADHD har på sätt och vis gett mig tillbaka mycket jag förlorat och många hårda ord man fått tagit.

jag tror att det är lättare att förstå hur en person är på det här sättet, en blogg ger inte ens hela personlighet

4 kommentarer

4 svar till MASSA HÄRLIGA VIDEOBLOGGAR FRÅN DET 2012 SOM VARIT!

  1. Marie skriver:

    Haha jag började min praktik hos Pavel bara nå vecka efter den där plåtningen! Jäkligt schysst o duktig fotograf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>