MIKE RADOOR EN STOR FÖREBILD FÖR MIG!

Hela livet är fyllt med utmaningar och hela tiden kommer vi stå inför olika val och möjligheter. Jag tror att om hela tiden har drömmar och tror på sig själv så kommer man alltid att uppnå det man vill. Det handlar alltid om vad man själv vill, och hur stark vilja man själv har för att komma framåt. Det som inspirerar mig är människor som själva gått från något som inte finns, till att göra något som ingen annan tror att man kan klara av. Inspiration. Vilja. Älska sin produkt.

Mike Radoor, jag träffade honom i Bingo Rimérs studio för två år sedan, då det var casting för modeller för en ny klädbutik på nätet. Då hade det inte öppnat, två veckor kvar till öppning av den nya siten och man verkligen kände hur alla ville någonting med sin produkt, jag.. Jag var 15 år då och hade precis börjat jobba lite som modell, det var stort.

Jag minns att det var en fredag, fredag morgon och alla var rätt trötta och dagens första fotografering hade precis börjat, då kommer han in. Mike Radoor, med ett stort leende, självsäkerhet och någon som fyllde hela studion med motivation och det där GO’et! Det enda som var lite svårt att förstå var hans danska, men jag gjorde mitt bästa! Det var efter det jag fick veta att han var grundaren till Meinto som var namnet då.

På tåget hem den kvällen så satt jag och kollade ut genom fönstret och insåg att han var inspiration, för mig 15 år gammal från en liten by, så var det drömmen att en dag få göra något eget, få göra något så även jag kunde få inspirera andra, drömmen var att en dag vara en egen förebild.

Idag är det två år sen, jag någonsin träffat en människa med ett så stort smile, Miinto finns nu i många länder över hela världen. Mike Radoor 26 år gammal, reser världen över för att starta upp i allt fler länder! Det här är en riktig förebild, det här är beviset på att om man tror på sig själv, tror på sin produkt så kan man göra vad man vill! Jag nästan ryser i kroppen. Jag skulle vilja se vad jag själv gör när jag är lika gammal, men det är bara jag själv som kan skapa min egen framtid. Vägen till framgång är aldrig enkel.

Jag tror att vägen till att få leva upp till sina drömmar är att våga välja fel val i livet, våga misslyckas och inte alls lyckas, att vara på gränsen till att ge upp sina drömmar helt innan man inser att den enda som kan göra det här, det är jag. Den enda som kan få dig själv att vilja lyckas är du själv. Det är inte alltid han med mest talang i laget som kommer längst, det är oftast han som till en början är ganska talanglös, men som verkligen vill, kämpar hårdast och alltid tar åt sig av kritiken för att sen kämpa och nästa gång visa att träning ger färdighet och i alla motgångar födds en vinnare!

inspiration.

Stolt över att en av mina förebilder kommit ända hit tillsammans med sitt Miinto team, stort grattis! Miinto.se den svenska shoppen!

Vore kul om ni ville följa Mike på facebook http://www.facebook.com/mikeradoor 

Där uppdaterar han ganska ofta om hans utveckling av Miinto world wide, och även mycket som inspirerar mig, att aldrig ge upp trots motgångar och att alltid ha kul när du gör det du älskar, och uppskatta alla människor du har runt om dig, och älska alla dem människor som ser upp till dig och det du gör! 

”Don’t let anyone tell you you’re too young to accomplish something. A baby shark is still a fucking shark”

- Mike Radoor

4 kommentarer

4 svar till MIKE RADOOR EN STOR FÖREBILD FÖR MIG!

 1. Wooow, det här var en RIKTIGT BRA text. Du formulerar dig grymt bra måste jag säga! Keep up the good work. Älskar din blogg!

 2. Andreas Karlsson skriver:

  Viktor du är en stor förebild för mig!!!

 3. Mike Radoor skriver:

  Viktor my man! Thank you very very much for this post. You’re a incredible smart young man! Get it going buddy!

  Highfive!

  Mike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>