MIN HÄRLIGA JULAFTON.

Hoppas ni alla fick vad ni ville i julklapp, min julafton var perfekt. Vi åkte på kvällen och åt middag, ostron och sen massa buffé, dansade och hade det så galet roligt, vann tävlingar, badade och var med familjen. Den ända jag saknade riktigt mycket var min syster!

Sen öppnade vi julklappar som vi fick, otroligt härligt. Igår hade jag på mig något så enkelt som en rosa piké från POLO RALPH LAUREN och trasiga jeans shorts och en hatt. Love this life. Berätta lite om eran jul gärna!


Min mamma o pappa, otroligt mycket kärlek till dem! Är någon av dem lik mig  ?

2 kommentarer

2 svar till MIN HÄRLIGA JULAFTON.

  1. Anonym skriver:

    Du e lik pappsen!

  2. Ryding skriver:

    Ser skönt ut, hälsa alla. Från Fam . Ryding som är i ett snöigt och härligt Bruksvallarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>