MIN NYA SNYGGA TISHA FRÅN T.R.I.P.P.L.E

Kom just hem från stan, har varit där ett tag nu på eftermiddagen. Fick med mig en helt galet snygg tisha från märket Tripple. Med långa ärmar. Kommer passa perfekt nu under våren tillsammans med en snygg skinnjacka.Vad tycker ni?

9 kommentarer

9 svar till MIN NYA SNYGGA TISHA FRÅN T.R.I.P.P.L.E

 1. Joslyn:) skriver:

  skit snygg o tuff!;)

 2. Gisela skriver:

  Tycker att den var väldigt snygg!
  Tänkte passa på och fråga dig om du kunde göra lite reklam för min blogg, jag har haft en bloggpaus nu och förlorat en hel del besökare och det känns så trist att lägga ner mycket tid på en blogg när man knappt har några läsare om du förstår hur jag menar. Hoppas inte på någonting det vore för himla kul att få se just mitt ansikte på DIN blogg.
  Ha det bra!

 3. André skriver:

  Skitsnygg!! Kan man hitta den på nätet?

  Riktigt brun är du också, hoppas du har haft det skönt :)

 4. Elsker den! Dritfin!

 5. isabelle skriver:

  LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS MIN UNDERBARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BLOGG ;)

 6. Oscar skriver:

  Var kan man hitta den?

 7. Michaela skriver:

  Grymt snygg tröja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>