MYCKET INSPIRERANDE MÖTE MED POSH

Klockan är precis efter tre och det är redan mörkt ute, samt att det snöar. Rätt mysigt! Har haft ett jätte bra möte i några timmar nu på förmiddagen med chefredaktören av tidningen Posh, Cassandra. Hon är 21 år gammal och chefredaktör för en stor tidning, det tycker jag är mycket inspirerande, kreativiteten flöder här i deras stora vindsvånings lokal.

Vi gick igenom en sak, eftersom det är mycket som återstår så väntar jag med att berätta något för er, men jag kan säga iallafall att mötet gick bra och ni kommer gilla det här!

Han som aldrig kan vara speciellt seriös när han är lycklig! 

4 kommentarer

4 svar till MYCKET INSPIRERANDE MÖTE MED POSH

 1. Anonym skriver:

  Nyfiken! ;)
  Har du någon gång tänkt tanken att kanske komma
  till växjö och kolla läget??

  Viktor du inspirerar mej! :)

  • viktorfrisk skriver:

   Växjö, jag är nog den sämsta du någonsin kan hitta på Geografi, men hittar jag det på kartan så tar jag en sväng över för att besöka staden, miljöerna och ha några riktigt goa dagar där, låt mig få träffa dig då?

 2. Ellen Talus skriver:

  haha, vacker’T ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>