NÄR INGEN ANNAN TROR PÅ DIG, DET ÄR DÅ DU MÅSTE TRO PÅ DIG SJÄLV!

Jag minns när jag var ensam om vad jag tyckte. När hela världen tyckte något annat, jag vet hur svårt det är att tro på sig själv när ingen annan tror på dig.

Men jag gjorde det. När jag inte hade någons röst, så tog jag mig fram själv. Det viktigaste var att när ingen trodde på mig var jag tvungen att vara stark och tro på mig själv, ge aldrig upp din dröm som du kämpar hårt för varje dag. Det är avundsjukan från andra som försöker sänka dig, tro på dig själv! Låt dem se på, låt dem se när du visar att dem hade FEL! 

När man valde en annan väg, när alla trodde att man skulle misslyckas. Jag levde för min dröm, jag lever än idag. En dag så ska jag uppfylla dem, och det är bara jag som kan kämpa för att komma dit jag vill, det är dit jag SKA komma!

4 kommentarer

4 svar till NÄR INGEN ANNAN TROR PÅ DIG, DET ÄR DÅ DU MÅSTE TRO PÅ DIG SJÄLV!

 1. Terese skriver:

  Hej Viktor!
  Mitt självförtroende har blivit så mycket bättre tack vare dina fina ord och bilder som man förstår kommer direkt från hjärtat. Du inspirerar verkligen och är en riktigt bra förebild, både för tjejer och killar. Du visar verkligen att man ska gå sin egen väg. Jag hoppas att en dag ska jag bli lika självsäker som du verkar vara. Tack för att du är du & sluta aldrig blogga!
  Ha en fortsatt bra kväll. Kram

 2. Cecilia skriver:

  Måste bara berätta något på tal om det du skrev.
  Idag hade vår skola Lucia och Jag och min kompis sjöng en duett och det blev faktiskt ett av det bästa numrera i hela programmet enligt dem som tittade..
  Men grejen var den att min lärare hade inte ens frågat mig innan Lucia om jag ville sjunga något solo även om jag har sång som huvudinstrument. Jag blev skitarg så jag gick fram till henne efter en övning och sa “tycker inte du att jag kan sjunga eller?” Då började hon skylla ifrån sig och sa ungefär såhär “Jag trodde inte du var intresserad och jag tror inte du skulle fixa den låten…..”
  Då sa jag att jag jätte gärna ville göra den låten och jag visst var jätte intresserad av att sjunga solo.
  Så jag bestämde mig för att verkligen visa henne att jag visst skulle fixa det och jäkligt bra också bara för att hon skulle få inse att man inte får frysa ut vissa elever… Så det hela slutade med att vi hade bästa uppträdandet.
  FYFAN vad gött det kändes att bara få “visa fingret” rätt upp i ansiktet på henne och bevisa att jag visst fixade det!

 3. Elin Kakan skriver:

  Tänkte bara säga att du är grymt snygg på den där bilden!
  Du har hjälpt mig väldigt mycket under den lilla tid jag följt din blogg!
  Fortsätt så!

 4. Norea skriver:

  Men åh. Snacka om inspirationskick. Ärligt talat, den här dagen har varit Kaos med stort K men mina förvirrade tankar blev plötsligt lite klarare (tack!). Det må vara första gången jag klickade in mig här, men absolut inte sista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>