NATTEN ÄR UNG

De konstiga med mig är att jag nästan tänker bättre på natten än dagen, är jag ensam om det? Kan berätta lite iallafall. Plåtningen som jag skulle ha haft idag, är framflyttad till ett nytt datum nästa vecka när jag har lov istället, kommer vara i Stockholm nästan hela veckan då. Det ska bli så galet kul, massa fest och träffa massa härliga personer och vänner till mig! + plåtningar ska även förbi improveme kontoret roliga saker pågång!

Idag har jag rensat ur hela min garderob och tro mig jag har hittat så mycket kläder som jag inte använder, nästan aldrig använt så jag funderar starkt på att ha en bloppis där ni får maila mig om ni gillar något av plaggen, vore det kul? 

Neon, fastnat för det!

8 kommentarer

8 svar till NATTEN ÄR UNG

 1. Linnea skriver:

  Du är inte ensam om att tänka bättre på natten, jag är likadan. Ingen aning varför men så är det.

 2. Elin:) skriver:

  Ja, ha en bloppis!!!:D

 3. malinlidman - skriver:

  neon är awesome, snygg du är!

 4. Anonym skriver:

  Bloppis!!

 5. johan skriver:

  så jävla snygggggggg

 6. Therese skriver:

  fett fin blogg du har :)
  allt bra med dig? :D

 7. Theresé skriver:

  Riktigt snyggt!

 8. Anonym skriver:

  bloppis! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>