NO PAIN, GO GAIN!

Tjena, Eddie här. Har sett att många har kommenterat angående Viktors träning, både negativt och positivt. Kan börja med att berätta att jag har precis lärt känna Viktor, dunderskön grabb! Han är ruskigt motiverad inför träningen, han tar verkligen in det man säger till honom och framför allt så tar han det på allvar.

Jag har ungefär 4 års erfarenhet av träning av kost, har en mamma som har varit väldigt engagerad i träning och fitness. Hon har även haft ett par flörtar som har varit bodybuilders, starkemän, och PT’s. Men bara för det så säger jag varken att jag är bra eller dålig på träning och kost. Dock anser jag att jag kan grunderna och anser mig själv som rätt så kunnig.

Ni som påstår att “han ska skita i så mycket frukost” och “du borde satsa hårdare på gymmet och inte på kosten” så vill jag säga att ALLA personliga tränare har olika kostvanor/metoder, träningsmetoder och uppsättning av scheman. Så att “jämföra” med hur andra gör osv. går inte riktigt. Men en sak som alla har gemensamt är att kosten är ett utav dom viktigaste elementen inom träning, därefter kommer sömn.

Det kommer säkert komma upp både bilder och filmer här där ni kan se vad vi arbetar med, just nu så blir det väldigt mycket former och starka fys-pass p.g.a. att Viktor vill ha lite utav en “atlet-kropp” till att börja med, ska inte avslöja för mycket men stay tuned for more säger jag bara!

Ni får jätte gärna komma med frågor till mig via kommentarerna, svarar mer än gärna på frågor om träning osv om ni anser att Viktor eller jag gör något fel.

Over and out. / Eddie

Obi Obadike, en stor inspirationskälla för mig! Finns väldigt många bra motivations-videos med honom, bara att söka på namnet!

3 kommentarer

3 svar till NO PAIN, GO GAIN!

 1. :) skriver:

  Hoppas du får kroppen du vill ha! Låt inga negativa människor trycka ner dig! ;)
  Håll motivationen uppe och kör hårt. Jag försöker själv hålla upp med träningen men är inte lätt för mig att vakna kl 5 plus att jag går i en sport & skolan får vi inte glömma. Pluggar sent på nätterna & måste få sömnen på morgonen. Men snart sätter jag igång. Ut & springa i kalla vädret, skaffa en fin mage & fina lår! (är en tjej hihi) och beach 2012 here we come :D

 2. :) skriver:

  Juste, kan inte du ha en frågestund om bara träning? Många har väl frågor och vill få några tips från dig! :D

 3. Rebecca skriver:

  Du jag håller med dig där ! Lite avis, vill me ha en personlig tränare.. :(
  Å tror dig, galet underbart att bara kötta på gymmet !. :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>