NU HJÄLPER VI MIN VÄN ANDRÉ BENTZER!

När ni får se alla dem här bilderna så kommer ni aldrig tro mig när jag skriver det här. Jag pratade med min vän André imorse och han ville ha lite hjälp i en tävling och eftersom jag vet att André är en riktig godis råtta så hjälper jag honom!

Det handlar om att ni ska hjälpa mig och även honom att rösta på en bild i samarbete med CandyKingen, André utlovade alla en puss på kinden som hjälper till och röstar på honom, samt en exklusiv intervju för alla som vill bli modeller, både killar och tjejer!

Såhär gör ni för att hjälpa till:
Gå in HÄR och så trycker ni på ” HJÄRTAT ” under bilden! Ni vet hur guld ni är, nu hjälper vi André!

Problem med att hitta till bilden ni ska rösta på, KLICKA HÄR klart ni lägger eran röst för Andrés skull, glöm inte vad ni missar annars! Stor Kram!

10 kommentarer

10 svar till NU HJÄLPER VI MIN VÄN ANDRÉ BENTZER!

 1. Tilda skriver:

  Klart man hjälper till! :D kraaaam!

 2. Felicia skriver:

  Ett litet klick tar ju ingen tid ;) heja…

  Kram

 3. Kyle skriver:

  Klart man hjälper :)

 4. Anonym skriver:

  Shit e han så snål? man vinner liksom godis

 5. Filippa Elander skriver:

  Gillat och delat på facebook!

  Jag vill verkligen bli model kolla in min blogg och hör av dig till mig om ni känner för det ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>