LÄS : JAG MÅR BRA.

Dagarna går, jag mår faktisk väldigt bra. Jag har hittat mig själv som människa och gör det mer och mer för varje dag. Allt känns bra så länge jag inte behöver tänka efter. Jag har världens bästa vänner som jag har riktigt kul med!

Jag har lärt mig själv att det är rätt att känna, jag har rätt att må dåligt. Det är en del av mig och framförallt så tror jag att det är endel av min diagnos. Jag är en tänkande man. Och ibland tänker jag för mycket. Men jag försöker att alltid vara glad och sprida glädje, för att jag vill att alla andra i min omgivning ska ara glada. Det är så lite som kan göra en människa glad, bara att man går fram till någon på stan och ger en människa en komplimang eller ger en annan människa ditt leende, då skiner han eller hon upp som en sol, tro mig det funkar! Juni månad är på ingång, och ett år har gått såfort. Det känns som jag nyss sa att jag började skolan. Det är så mycket som händer Stockholmsgruppen hörde av sig här om dagen och vill att jag kommer upp på ett personligt möte, frågan är. Förtjänar jag detta? Förtjänar jag allt som kommer hända, som händer. Allt bra jag får vara med om varje dag? Vad har jag gjort för att förtjäna detta, snälla kan någon berätta för mig! Det känns som jag varit dum mot mig själv ibland, pressat mig själv för mycket.

Jag kan inte få hela världen att bli sams, jag kan inte lösa alla världsproblem eller alltid vara tillgänglig… Det kommer till en gräns, och just i denna stund så är sömn allt jag behöver! Jag har en rolig vecka framför mig med massa roliga saker som händer. Men nu stänger jag av både dator och mobil, och stänger min dörr. Jag ska sova nu, tack fina bloggläsare för allt ni ger mig varje dag, alla kommentarer som värmer, alla mail, alla sms på kik, instagram! Jag kan inte tacka er nog, jag är lyckligt lottad, och jag mååår bra!

Gillar ni bloggen just nu, eller vill ni se något annat, något mer eller vad som helst. Lämna en kommentar, jag läser alla kommentarer, svarar på alla också! Det är det jag skrev, jag är inte som dem. Jag är jag. Det här är jag, en människa med båda fötterna på jorden, går i mina smutsiga converse och lever mitt liv, Jag mår bra!

32 kommentarer

32 svar till LÄS : JAG MÅR BRA.

 1. paulina skriver:

  Omg du är skitsnygg och het! ;D

 2. Danii skriver:

  Omg! Vi vill ha fler sånna vågade naken bilder som den nedersta! Väldigt hett! =)

 3. Vad är det för fel på folk egentligen?! Beskyller mig för att ljuga och lura till mig läsare genom att skriva vad jag varit med om. NI ÄR HELT STÖRDA ERA JÄVLAR, KOLLA IN DETTA INLÄGGET OCH LÄR DIG NÅGOT!

  http://aminoff.blogg.se/2011/december/film.html

 4. Martine øien skriver:

  ææææ, omg, fin !

 5. Daniella skriver:

  vilken snygging ;)

 6. Du får verkligen alla tjejer på fall ;)

 7. Gisela skriver:

  åh, Shopping <3

 8. Anonym skriver:

  ursäkta, din handduk är i vägen

 9. Matilda skriver:

  Snygg Viktor., riktigt snygg! :D

 10. tilda skriver:

  Du är ju inte tråkig pojk!

 11. Anonym skriver:

  snygging!

 12. Olivia skriver:

  Hej Viktooor!
  Vad har du för diagnos? har själv, för snart ett år sedan fått diagnosen OCD- tvångssyndrom! Alltså när jag var 14, det var satans förvirrande men jag lär mig mer och mer om mig själv varje dag. Vore skit kul att veta bara haha… nej men ja! Älskar din blogg, värkligen! Får mig att vilja stå upp när jag är påväg att falla :) evigt tack för att du bloggar! Kram fan

 13. Jakob Andersson skriver:

  Viktor, ska du på LensWays presslunch i Stockholm på torsdag? :)

 14. Lisa skriver:

  Jag läser den varje dag med nöje! Varje dag!
  Du är ju inte direkt ful heller, snyggo!

 15. nellie j skriver:

  Måste bara skriva att du har grymt skön stil!

 16. Matilda skriver:

  Fortsätt som du gör! Så himla grym är du! :D Snygg är ju bara förnamnet.. ^^ ;D

 17. Veronica skriver:

  Du är en så otroligt mogen människa! Jag önskar att fler kunde se världen som du. Att alla ska må bra, att man får tycka och tänka som man vill, man ska få se ut som man vill och att man duger som man är. Det är något jag försöker intala mig själv varje dag. men det är inte lätt när man är omringad av en gäng negativa personer. Jag hatar min klass, eller hatar och hatar, men jag har inget gemensamt med de flesta i min klass. Det finns personer som jag tycker om att umgås med men majoriteten är från en helt annan liga än mig. och varje dagfår jag försöka behålla leendet och längta tills jag kommer hem till min familj och träffar min 2 bästa vänner i hela världen och det är detta som gör det värt att genomlida dagar omgiven av jobbiga människor.

  Dessa ord som jag nyss skrev, har jag lärt mig bland annat utav dig, så kom ihåg en sak, du inspirerar människor otroligt mycket! Keep up the good work! ;)

 18. Moa♥ skriver:

  Jag känner igen mig lite på de du skriver! Jag får liksom inte heller tänka för mycket, utan bara vara den jag är och inte bry mig så mycket om vad andra tycker om mig! Jag är också en sån person som tänker otroligt mycket och tänker på alla intryck osv! Jag är också en person med HSP – Highly sensitive person! Det är ett person drag då man är lite extra ”känslig”! Man märker många saker som andra inte ens tänker på osv! Jag tycker du verkligen ska läsa om det!
  Länk: http://hspinformation.wordpress.com/
  verkligen värt att läsa ;)

 19. Anonym skriver:

  Om du förtjänar det?!
  Det gör du verkligen, du förtjänar det bästa upp till 110%!

  keep it up boy!

 20. Anonym skriver:

  Jag förstår inte riktigt vad du har för sjukdom, skulle du kunna skriva det om du orkar/vill berätta det?
  Tycker om din blogg sjukt mycket !

 21. linnea skriver:

  du är grym viktor!
  du förtjänar allt, de kan jag lova!
  du gör skillnad, du får människor att må bättre. Du får mig att må bättre, tack för att du finns!

 22. Pingback: compare car insurance quotes

 23. Pingback: http://attatch.info

 24. Pingback: Hawaii

 25. Pingback: website designers in kent

 26. Pingback: life insurance policy cost

 27. Pingback: Bronzefiguren

 28. Pingback: pyjama

 29. Pingback: Enlarge Penis

 30. Pingback: increase semen volume

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>