PÅ TÅGET TILL STOCKHOLM

När jag vaknade imorse, var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette men nu efter en uppfriskande dusch, en bra frukust och lite inspirerande tankar och musik så är jag nog på banan igen, gick och la mig på tok för sent inatt!

Sitter på tåget och tänker inte göra så mycket annat än att kolla på en film hela vägen fram, klockan 12 ska jag träffa chefredaktören för Posh Magazine, Cassandra. Vi ska gå igenom det jag ska göra i tidningen, och även planera en hel del annat, efter det ska jag på ett annat möte med ett klädföretag, och efter det iväg till mylovebasket kontoret!

Senare ikväll ska vi ut och äta tillsammans med Nellie Berntsson som är på besök, mycket spännande dag! 

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>