SALONG HEADZONE

Just nu sitter jag påväg mot tåget, ska till Stockholm idag! Ska göra en förändring på håret, och ändra färgen mot det med mörkare hållet istället för ljusa! Jag får alltid samma fråga och det är hur jag fixar mitt hår? Och vart någonstanns jag klipper mig!

Jag kommer spela in en hårvideo idag som kommer upp på antingen söndag eller måndag där jag visar stegvis 1,2,3 hur jag fixar håret samt tips från frisören! Jag klipper mig på Salong Headzone som finns på två ställen i Stockholm, salongen ligger på Barnhusgatan 1 och den korstar med Drottning gatan en bit upp! 

Min frisör heter Sally Lindgren, och hon har klippt mig i nästan ett halv år nu, jag blir alltid lika nöjd med resultatet och det är nog framförallt för att vi båda vet exakt hur jag vill ha, Sally jobbar även som modell, det är jag och Paulina ( Paow ) som alltid klipper oss samtidigt hos henne, haha! Jag ska vara där idag 16.30, så det kommer upp lite – underbehandling – bilder också!

Förra gången direkt efter jag hade fixat mitt hår, Sally är grym!

Hårprodukter, som dust it och bra vax kommer ifrån Headzone.se

2 kommentarer

2 svar till SALONG HEADZONE

  1. apsnygg tröja!! vart är den köpt :)?!
    för övrigt, grym blogg! / Ida

  2. h skriver:

    vad kostar de att färga håret där ungefär?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>