SEBASTIAN PROFESSIONAL HAIR CARE EVENT CAFÉ OPERA!

Förra helgen så var min vän Kim i Stockholm på besök, han är en nära vän till mig och jobbar även som modell och åker snart till Miami och jobbar, önskar han all lycka där! Jag bjöd med mig Kim & Daniel Paris till ett hårevent Sebastian Professional på Café Opera, det var hur kul som helst, 0ch jag tog några bilder jag tänkte dela med mig av ikväll!

Update: Jag vet inte vad som har hänt men improveme drar ner bilderna det är något filter som lagts på och jag kan tyvärr inte ta bort det. Därför blir bilderna gryniga, i datorn är dem som glas skärpa. Så ni vet!

Det var ett hårevent och jag tänkte fråga er liten sak, vilka hårprodukter använder ni och ifrån vilket märke? Berätta gärna om ditt bästa hårtips/produkt?

4 kommentarer

4 svar till SEBASTIAN PROFESSIONAL HAIR CARE EVENT CAFÉ OPERA!

 1. Filip skriver:

  Jag använder Maria Nila och tycker det är riktigt bra, ger bra volym och håller håret på plats ett bra tag, rekommenderar mycket starkt!

 2. André skriver:

  1. Björn Axén saltvatten spray
  2. d:fi grön
  3. Wella proffesionals superset hairspray

  - Då brukar det alltid hålla en hel dag iallafall, mitt hår brukar ha svårt att hålla sig, men med detta brukar det funka ;)

 3. hampus skriver:

  1. Schwarzkopf Osis+ Flatliner
  2. Dust It
  3. L’anza fiber cream/ American Crew Fiber

  blir riktigt bra och frillan håller hela dagen och går även att omforma fåret under dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>