SISTA KVÄLLEN I BANGKOK

Sista kvällen i bangkok var igår, och vi hade det riktigt kul. Åkte runt och kollade i hela staden gick på MBK ett stort shoppingcenter jag köpte lite saker och annat också. Vi fikade på Starbucks och jag snodde med mig en mugg hem till Sverige, jajamen! 

Sen åkte vi skytrain och jag blev jätte trött så jag satte mig mitt på spåret och tog en liten siesta. Allt är möjligt för Viktor Frisk, jajamen! Måste bara säga tack för alla härliga kommentarer också! Kärlek2 kommentarer

2 svar till SISTA KVÄLLEN I BANGKOK

  1. anonym skriver:

    Tycker du att det är okej att din syster viker ut sig på facebook ? bara en fråga.

    • Frisk skriver:

      ursäkta, VEM I HELVETE är du att lägga ut sig en sån kommentar? Jag har ingen aning vad du pratar om men att du skriver något sånt om min syster är vidrigt att se. Jag hoppas du kan komma till mig och berätta istället för att sitta och skriva en sån hemsk kommentar på min blogg! Det är min syster du pratar om, jävla idiot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>