SKA GÖRA MINA EGNA KLÄDER.

Sitter och designar ett par jeans, har bestämt mig för att genom mina egna ideér, min egen kreaktivitet och inspiration ska skapa mig något helt eget. Tror jag kan komma fram till något väldigt snyggt!

Annars sitter jag och jobbar med mylovebasket ska snart in till stan när jag designat klart, då ska jag träffa upp en kille som har startat ett eget företag, berättar mer om det sen! Riktigt häftigt med kreaktiva människor! 

Det handlar om att våga. Tror ni att om jag gjorde något eget tror ni det skulle bli bra? Tävlingen med PHILIPS kommer igång 16.00 

3 kommentarer

3 svar till SKA GÖRA MINA EGNA KLÄDER.

 1. Sandra skriver:

  Jag tror att det skulle bli en succé om du gjorde något eget, entreprenör nästa? ;) Jag tror på dig, VI tror på dig!

  • viktorfrisk skriver:

   Fan vad kul att du tycker det Sandra, det är kul att få fram en färdig produkt ska bli riktigt kul det här! Det blir nog till sommaren, =)

   Tack!!

 2. Tina skriver:

  Kan man få tag på dig på något annat sätt än på bloggen? Kram tina. Skulle va gulligt om tomten svara ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>