SNYGGA JACKOR FÖR OSS KILLAR!

Många har frågat efter baseball jackan har hade på mig på en plåtning för någon vecka sedan, den kommer ifrån Red Collar Project, jag gillar detaljerna och färgerna!

Ni kan hitta samma tröja här!

Ni hittar den här jackan här!

Här har jag hittat en riktigt snygg jacka, marinblå med massa detaljer! Kan verkligen se mig själv gå runt med den, det är en riktig Viktor jacka! Sjukt snygg

Vinterjacka för oss killar, en favorit! Ni hittar den här
Liknande jacka den jag själv har köpt! Att lysa upp vintern med färg är snyggt! Tycker ni ska kolla in den, riktigt passande för de flesta, jag gillar den!

3 kommentarer

3 svar till SNYGGA JACKOR FÖR OSS KILLAR!

 1. Lina skriver:

  Snygga!

  Kan du inte lägga ut lite jack tipps för tjejer? Kram

  • viktorfrisk skriver:

   Hej Lina, självklart det kan jag lägga upp imorgon under dagen när jag har tid, känns som många tjejer verkar uppskatta när man skriver om tips för dem, fan vad härligt det är bara kul att kunna hjälpa till!

 2. Amanda skriver:

  Hej, Viktor. Jag började läsa din blogg för typ några veckor och kan bara säga en sak. Jag älskar din blogg! Du är så snygg så man vill nästan bara sitta inne på din blogg. Haha. :)
  Följer din blogg varje dag, flera gånger per dag.

  Din stil är så skön och snygg. Önskar att alla killar klädde sig så, skulle vara kära i alla då, hehe..
  Hoppas du mår bra och fortsätt blogga.

  Kram Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>