INSPIRATION PARIS

Sommarens bästa stund, när jag hittade min riktiga storebror. Olivier, trots en bort tappad själ som lämnat byn för den stora staden. Så många timmar vi spenderat. Alla gånger jag setat och bokstaverat olika ord för en fransman med inte allt för bra svenska. Du tog hand om mig.

Jag var aldrig ensam. Olivier var alltid med mig, vi skrattade mer än dem flesta. Så mycket jag har pratat om dig, för min familj. Mina vänner. Om dina kläder, dina skor, den inspiration du gav mig.  Jag var aldrig myndig, myndig till att vara på platser efter tjugotvå. Men vi gjorde det jag fick göra. Resten väntar vi med tills jag får, tills vi kan göra det tillsammans. I takt med att löven byter färg och tiderna förändras till det bättre så vill jag minnas det vi gjort, och uppleva mer, mycket mer!

The future awaits let us live now. One day we will go to your hometown, you must show me the streets you grew up on, even your favorite place you talked absolut, the heart of Paris

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>