STOCKHOLM CITY

Har vart på stan hela dagen med Paulina och Daniel Paris, vi har kikat o butiker, hängt och haft det skitbra, jag älskar denna stad!!

…Maten på Tacobar är så jäkla god men så himla stark, förstår inte hur folk klarar av det, men jag fick ner en god burrito iallafall, nu har vi köpt massa gott och ska glo film hos Paulina, Ikväll åker jag hem till Eskilstuna, ska bli kul att träffa mamma och pappa och alla sköna kompisar!

le och världen ler tillbaka!

Paulina och Daniel Paris, två sköna lirare!

Jordgubbar… :)

1 kommentar

Ett svar till STOCKHOLM CITY

 1. Emma skriver:

  Vill bara skriva om dig hela kvällen viktor, för du är så himla fantastisk. Men skriver lite iallafall!

  Du är otroligt överlägsen, över alla bloggare. från tjejer till killar, modebloggar, hästbloggar, osvosv.
  DU har den mest trovärdiga och överlägsna bloggen, DU har orden, DU har charmen, DU har DET.
  dom flesta bloggarna skriver bara massor av skit, fester hit och dit, fulla, tjötar på om allting ointressant, bråkar hit och dit med sina vänner, och mer, som man bara mår illa av att läsa, bara massa skit dom kastar runt.

  Men HÄR hos DIG, på DIN blogg, lyser det! Du skriver så jävla bra meningar, och man ler efter varenda inlägg, och varenda bild! Du är så perfekt. och perfekt, kan man se från olika vinklar. JAG tycker du är perfekt.
  Jag vet verkligen inte hur du är i verkligheten, men så som JAG ser dig, och VÄLJER och se dig, tror jag du är, och kommer stå fast vid. du är en förebild, + att du kanske inte vet om det och gör det inte med mening, och då blir det ännu bättre. du kan göra ett enda ynkla inlägg på en dag, i don’t care. för just DET inlägget, har D E T i sig,
  Det jag vill säga är att jag tycker du ska ta åt dig, fortsätta klättra på stegen, och lyckas mer och mer. för det gör MIG glad, för du är så himla GRYM! dina ord gör mig GLAD, och det går inte och beskriva, om du får med DINA ord mig, som du inte känner GLAD! då har du verkligen lyckats. och det är ren sanning. du kan sitta och vara stolt över dig själv, för du har inte massa rykten, pikar och massa skit över dig. du är eftertraktad som en posetiv, glad och grym bloggare. och det är mer sanna ord, du anar inte hur grym du är. jag önskar till tusen att jag skulle kunna få en kille som just DU, but i can’t!

  Men jag kommer aldrig sluta läsa din blogg, för du har som sagt DET, Viktor Frisk, DU är överlägsen. Och jag älskar allt du gör! du är grymmare en grymmast, fortsätt såhär, FÖR DU ÄR GRYM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>