SUNSHINE IN LIFE

Jag är hemma igen! Oh vad skönt, jag är så trött och hemma är klockan snart 7, jag är helt död helt jetlaggad. Flygresan har gått super och det var helt galet kul att träffa alla här hemma igen! Nej nu ska jag gå och lägga mig i min egen säng och sova.

Innan jag somnar så bjuder jag er på en liten bildshow från resan som varit, helt galet då menar jag verkliget GALET underbar och kul på alla sätt. Blev inte så mycket outfits och så när jag varit iväg, beroende på att jag gick runt i badbyxor hela dagarna nästan. God Natt!LYCKA! 

14 kommentarer

14 svar till SUNSHINE IN LIFE

 1. Mikkel fløe skriver:

  What a lovely vacation!!.

 2. Lucas Miller skriver:

  kolla gärna in min träningsblogg http://lucasmiller.devote.se/ och kommentera gärna :)

 3. johanna skriver:

  synd att du redan är hemma.. jag som åker till bangkok imorgon bitti!
  aja, jättebra blogg! :)

 4. Ellen skriver:

  härliga bilder verkligen! :D

 5. Anonym skriver:

  Vilka härliga bilder!!
  Kan inte du lägga upp bilderna som Malin Karlström fotade,hon tar så fina bilder så det skulle vara kul att få se alla hon tog på dej:))

 6. Anonym skriver:

  Vart har du köpt dina jeans shorts? :D

 7. Bexx skriver:

  Så galet snygg är du och super najs blogg har du också!<3

 8. Pingback: ativan

 9. Pingback: http://floridacarinsurancecompanies.net

 10. Pingback: Skulpturen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>