Tävling – Vilka solglasögon passar jag i? Rösta & du kan Vinna ett par likadana!

Nu kör jag igång tävlingen Style By Lensway där ni har möjligheten att vinna ett par solglasögon från Lensway.se genom att hjälpa mig välja vilka solglasögon jag ska använda i sommar. Det är väldigt enkelt att tävla, allt ni behöver göra är att välja ut en av modellerna nedan och skriva en motivering i kommentarsfältet. Om fyra dagar utser jag personen som skrivit den bästa motiveringen som vinner samma solglasögon som jag ska köpa.

För er som undrar hur jag fick solglasögonen på bilderna så finns det en funktion på Lensways.se där ni kan prova solglasögonen online. Hur som helst, kom igång och tävla och skicka in din motivering. Lycka till!

Vinn samma glasögon som jag ska ska ha i sommar!
1. Vilka tycker du är snyggsat ? 1, 2 , 3 ,4 ? Kommentera!
2. Ge din bästa motivering till varför!
3. Förmodligen vinner du lika dana solglasögon från Rayban som jag väljer! Fyra dagar sen är allt slut!

Rösta Rösta Rösta! 1 ,2 ,3 eller 4 ?

38 kommentarer

38 svar till Tävling – Vilka solglasögon passar jag i? Rösta & du kan Vinna ett par likadana!

 1. Elias skriver:

  1an helt klart!! riktigt snygga

 2. Martin & Sanna skriver:

  Vi tycker 1an är snygga!

 3. Kevin skriver:

  Jag tycker du ska köpa nr 2 för de kommer passa väldigt bra till dina outfits som jag har sett iallafall. du verkar ha en väldigt stilren stil som gör att Clubmaster glasögon kommer passa perfekt. /Mvh Kevin!

 4. Jag tycker du ska köpa nr fyra, för att dom är supersnygga. dom passar till ditt leende och dina outfits! :)

 5. Emilia skriver:

  Jag tycker helt klart nr 2, de skulle passa grymt bra till din stil och ditt utseende! Jag själv älskar märket Rayban och har länge velat ha ett par. Har gått och spanat in modellen Clubmaster minst sju gånger i butik för att de är så snygga ;)

 6. M skriver:

  Alla är riktigt snygga, men nummer fyra är lite snyggare än de andra ;) Dem passar till den klädstil du har men passar även till så många andra stilar. Så man är inte “bunden” till att matcha till solglasögonen hela tiden utan man tar det man känner för att dem matchar automatiskt outfiten för dagen!:)

 7. Alexander skriver:

  Hej Viktor!
  Jag tycker att du helt klart skall köra på nummer 2! De skulle passa dig perfekt eftersom de ger ett sådant härligt utryck på dig samtidigt som de lyfter fram ditt leende! De ger dig även en sommar-look! Riktigt snygga att ha med sig till stranden :)

  Med vänliga hälsningar
  Alexander

 8. Patrik Sjöö skriver:

  Tja Viktor!

  Asså när jag ser alla brillor tittar jag mycket mer på nummer fyra än de andra. Jag tycker den modell passar dig bra, de mindre solglasögonen ser för små ut på ditt ansikte tycker jag. Jag själv som också har lite större ansikte och ganska lika ansiktsdrag har provat att ha lite mindre, men har hört att det skulle se bättre ut om jag hade större solglasögon. Det ser också bättre ut från längre håll har jag hört.

  Jag tycker du helt enkelt passar väldigt bra i nr 4. En sak till är väl att det är ljust tonade glas vad jag kan se och de är snyggt och lite coolare än nr 1 som bara verkar helt svarta, som är snyggt men kanske redan har några svarta glasögon då kan det ju va nice att prova lite nytt. Du ser riktigt snygg ut i nr 4!

  /Sjöö

 9. Amanda Berggren skriver:

  Jag tycker du passar bäst i nr 4 helt klart!
  Tycker dem passar dig sjukt bra! till din hy och din klädstil! Passar till vilka kläder som helst!
  Har vart själv och spanat in på just lensway efter ett par raybans haha.
  Kram

 10. Emelie skriver:

  Vilken tid lägger du upp vinnarna på dom två iPhonen? :)

 11. Maria skriver:

  Solklart val är ju nummer 1, skitsnygga till sommaren då man är brunbränd och klädd i fina sommarkläder. Dessutom ser du riktigt bra ut i dem! Kram

 12. Filip B.S skriver:

  Glasögon nummer 2, helt klart! classy och passar dina kläder perfekt. Ett par rayban clubmasters är det rätta valet i sommar! kan du tänka dig en sommardar då du ska ut och har satt på dig ett par uppvikta chinos-shorts, en fet uppvikt skjorta, ett par seglardojjor(utan strumpor), en klocka och ett par clubmasters på det, wouala. Så snyggt! Ett par clubmasters passar även till alla kläder vilket är ett plus.
  /Filip

 13. Jonathan skriver:

  1 givetvis för en pojke med glans, han har inte tid med annat white-trash trams. Classy och stilrent så ska det vara, en modellkarriär som blommar mitt upp i allt det underbara… Så givetvis ska du genom ett par pilotisar leta, efter sommarens damer så heta!
  Du bör dock undvika att jämt använda dessa ray ban, för då kommer du kanske behöva spray tan!
  Tack för mig:)

 14. Hanna skriver:

  Nummer 4 helt klart!
  Aviators är en väldigt snygg model på dig! Men nummer 1 har nästan varje människa och nummer fyra passar din stil, ansikte och dom kommer att passa jätte bra när man är brun på sommaren. Dom passar lika bra på stranden som på stan. Dom är stilrena och passar med alla olika outfits.
  Kram :)

 15. Hannah skriver:

  Jag tycker du ska köra på nummer 1 utan tvekan!
  Hur snygga som helst, passar till allt.
  De brillerna kan göra hela outfiten.
  Tänk en dag du känner för att va lite extra slapp, med dom brillerna ser du galet läcker ut vilket fall!
  De andra brillerna känns de som att du kan bli lite “old” eller “vanlig” i, du behöver lite nytt ;)
  Jag tycker iallafall att de första kammar hem det lätt.
  Du skulle passa galet bra i lite pilot stil :)

 16. Emil Franzén skriver:

  När jag tänker vilka som skulle passa din stil bäst så går jag direkt på nr 2, men tycker det är lite overkill så tycker du ska köra på en mer stilren modell som ändå är lite lekfull med brun/rött glas, så kör på nummer 4a! :))

 17. Ida Kronqvist skriver:

  Hej! :)
  Jag tycker definitivt nummer 4 är snyggast!
  De är lite annorlundare än de andra, då de har en finare färg och inte lika vanliga färger som, svart, vit och silver, som de andra solglasögonen. Tror att det kommer bli mer poppis med lite andra färger och min egna åsikt är att stå ut lite och komma med en annan färg på solglasögonen till i sommar. Tycker modellen på nummer 4 är så mycket snyggare än nummer 2 och 3 och tror även att den modellen skulle passa utmärkt på dig.

 18. John Lahger skriver:

  Gillar pilotbrillor mycket så de får nästan bli nummer 1:an eller 3:an. Men tar 3:an för svarta är så vanligt så de är roligare med lite mer annorlunda. Men 3:an passar ju till de mesta med och du har ju mycket olika kläder så 3:an kommer bli perfekt!

 19. Jonna skriver:

  Nr 2 helt klart. Dom är unika och så jävla balla, precis som du! Jag tror att dom skulle bli som pricken över i:et på dig, känns verkligen som att dom passar dig till 110 %. Pilot modellen har var och varannan person nu för tiden och du är inte en i mängden och ska inte vara det nu hellre.
  Hoppas du får en bra vecka, kram

 20. Elin skriver:

  Nummer 4. As snygga!

  Dem har en fin färg, form och storlek. Passar bra riktigt bra förehållande till hyn. Pilotstil med färg med en schysst sommar-feeling. Det skulle vara as snyggt på dig! :)

 21. Milton skriver:

  1 helt klart! Passar din stil, din hudfärg och det känns mer som dig!

 22. holmiiz skriver:

  2an helt klart!

  Clubmasters har alltid varit snyggt och har alltid funnits med i modet. Ett självklart val till en modeintresserad kille som ett par sköna “bassolglasögon”, de passar nästan till allt!

 23. Judith skriver:

  Hej. Du passar bäst i solglasögonen på den första bilden, alltså nr 1. Varför du gör det är för att det ligger mest “badboy” stil bakom de glasögonen av dessa fyra och det är en stil som jag tycker du passar bra i, dock inte en för överdriven sådan!

 24. Filip skriver:

  Jag tycker på att du ska köpa på nummer 2, ett par klassiska Ray Ban Clubmasters. Tycker att dessa glasögon skulle passa fint till många av dina mer “slappa” outfits med stickade oversized tröjor med uppvikta ärmar men även om du vill köra mer dressat med skjortor/kavajer. Dessa glasögon passar verkligen till allting, om du ska glida på stranden i sommar, hänga på stan eller bara slappa i trädgården hemma. Du kan aldrig hamna fel med ett par clubmaster, eftersom de aldrig som sagt blir för “dressade” eller “odressade” till en look. Tror verkligen inte att du kommer att ångra dig, så jag säger bara, köp! ;)

 25. Sara skriver:

  4an, tycker att det passade bra till ditt leende och dina outfits!

 26. Roger Nilsson skriver:

  När snyggt och fräscht är idealet, då är nummer 4 det självklara valet.

 27. Evve skriver:

  Nr 2 helt klart!
  Det första jag ser framför mig när jag tänker sommar är ett par clubmasters, finns inget mer klassiskt. Brillerna gör hela outfiten, och funkar lika bra på strandhänget som på förfester i midnattssol. Säkert kort, alla gånger! Det svarta glaset är ett plus = kan spana hämningslöst på alla snyggingar utan att det märks ;-)

 28. lisa hultström skriver:

  tycker du passar bäst i nr1 för det är snyggt med stora glasögon och du passar i svarta detaljer eftersom du oftast har nått med färg på dig. det framhäver även ditt smala fina ansikte i stora glasögon.
  puss

 29. Oskar skriver:

  Hej Viktor jag har kollat på dina bilder och jag tycker att 4 är finast. Jag tycker att 4 är finast för att jag är bra på mode och jag vet vad som är inne eller ute. Många tackar mig för att jag har valt ut deras outfites för att jag vet vad som passar dom:D

 30. Marcus Ivarsson skriver:

  Jag tycker 4:an för de matchar med ditt hår och går väl ihop med dem färgerna på kläder du brukar använda!
  Vill du ha mer ” synpunkter” så är det bara att höra av dig ;) / :P

  /// Marcus

 31. Robin skriver:

  Jag tycker att du ska köra på solglasögonen nr 4, dom är snygga sen så kommer dom falla snyggt på din näsa samt att dom passar till allt!
  Spelar ingen roll om du har en sportig outfit eller kostym, dom kommer verkligen passa till allt.

 32. Enis skriver:

  Jag tycker du ska köra på nr 1, det passar för alla och det är jätte snygga, det passar till allt t.o.m!

 33. Simon Andersson skriver:

  Oh, solglasögonen nr.1 var ju alldeles underbara. De tycker jag att du ska ta.

  Solglasögonen är lätt matchande till andra plagg och kommer gå snyggt till både skjortor och speciellt skinnjackan som förhoppningsvis kommer till användning i sommar. Svart är enkelt och funkar till det mesta. Rayban FTW!

 34. Julia skriver:

  Hej Viktor!

  Jag tycker att solglajor nummer 1 var snyggast på dig!
  Kram på dej

 35. trolls skriver:

  Tyckte 1 eller 4:an på bilderna men tror absolut på 2:an i verkligheten för dem är snyggast och nyast tror jag.

 36. Sirre skriver:

  Tjena hallå!
  Jag tycker att du ska ta nr 4! passar dig helt klart! den skulle passa dina outfit + att den passa ditt leende prefetk!
  Ha det gött kött!:)

 37. Lupita Sherles skriver:

  I couldn’t agree with you more! Fantastic write-up, have a very pleasant day, Bye.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>